Litt navlebeskuing

Hvorfor blogger jeg? Hvorfor blogger du? Er dette den nye måten av navlebeskuing? Er det at menneskene i samfunnet har blitt for usynelige? Eller er det det at vi ikke ser og hører andre enn oss selv.? Må man blogge for å bli sett/hørt? Hvor har det blitt av de gode gamle hjemmesidene hvor man la igjen en hilsen i gjesteboka?

Finnes det et liv utenfor bloggen?

Vel man kan vel begynne å lure, for når man leser blokker her og der virker det som om at det er mange blogger som kun er navlebeskuende, slik min er.

Hvorfor har jeg da en blogg? Jo, for jeg er ikke bedre enn det store flertall, jeg vil også bli sett og hørt. Blogging er min egotripp i en hverdag hvor jeg mesteparten av tiden må ta hensyn til andre hele tiden. Her kan jeg være så egoistisk jeg vil uten å skade noen. Og det er godt å skue sin egen navle.

Ha en flekkfri og egosentrisk helg. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten