E-sigarettene som forsvant.....ikke en sky vil være tilbake...

Helseministeren vil ikke høre på oss som faktisk har klart å slutte med tobakk med hjelp av e-sigarettene...De vil forby det utstyret som er mest effektivt for røykeslutt, det som blir igjen er nesten bare disse sigalikes fra tobakksindustrien som få har hjelp av for røykeslutt.

En annen ting vi er ikke med i EU og dette direktivet som de nå innfører er et EU direktiv, og regjeringen svikter oss i denne saken når de en gang gidder å prøve å få unntak pga folkehelsen.

Og at dette utstyret blir borte eller ulovlig er det mange brukere som ikke vet, de tror jo at nå er det fritt frem for det har jo Frp frontet på tv og i aviser gang på gang. Det er en stor løgn for det de gjør er å innføre et EU direktiv som heter TPD og artikkel 20 i den omhandler e-sigarettene eller damp som noen velger å kalle det.  Jeg velger å si at jeg damper på en e-sigarett.

Det som for meg er viktig er at alle som bruker en eller annen form for e-sigarett med løs tank våkner og forstår hvilken hverdag vi våkner til i løpet av kort tid.

Mer om dette kan dere lese bl.a på NDS sin Facebookside, og fra denne siden kan dere finne flere steder hvor man kan lese seg opp på hva som skjer i nær fremtid.

#esigarett #røykeslutt #damp #NDS #hvaerviktigfordeg #damping #esigaretter #vaping #damping

 

 

 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

55, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten