Oppdatering på meg og en genser. :)

Bare en oppdatering på alt og ingen ting, Jeg har sluttet å røyke, vært røykefri i over 1 mnd, men bruker jo e-sig eller damp da. Pusten er bedre, lukt og smak er tilbake til hva det var før man begynte å røyke for en mannsalder siden. Resten av kroppen sliter fortsatt litt, det har ikke hjulpet på gikta å slutte å røyke. Sommeren er alltid verst for meg av en eller annen grunn. I tillegg driver vi å maler hele huset innvendig. Er ferdig med stua og gangen, nå er det vinduer og dører som skal til pers. Og jeg blir litt ut av form når det blir så rotete, da stopper liksom hode opp. Og så reagerer jeg litt på grunningen som vi må bruke fordi vi har trepanel og trehvitt på vinduer og dører.

Har også fått ferdig litt strikking, velger å vise fram hundegenseren nå.

Tror den ble ganske bra. Har brukt raglan felling.

 

Jeg kommer sterkere tilbake bare høsten kommer og malingen er ferdig, og det blir lettere for meg å være meg. :) Da tar jeg også en blogg runde.

10 kommentarer

fruensvilje

14.08.2015 kl.18:45

Da har du mer enn nok å tenke på ja om det er maleaktiviteter inne :) kjempefin ble genseren,virkelig fin ja.

Lykke til videre med jobben

frodith

14.08.2015 kl.20:05

Flink til å slutte å røyke da, jeg har også gjort det en gang :-) NÅr jeg var 42, sluttet jeg rett og slett, på dagen :-) Fin genser du har strikket da :-)

Trulte H

14.08.2015 kl.20:20

fruensvilje: Tusen takk. Jeg er skapt sånn at når det blir rotete slik som når man maler så stopper jeg opp. Klarer ikke fungere i rot. Det går mot slutten nå ihvertfall på rotefronten. Når han starter på dørene så kommer møbler og bilder på plass. :)

Trulte H

14.08.2015 kl.20:21

frodith: Ja men vi bruker e-sigarett eller damp da. Har sluttet før, men da startet jeg opp etter lang tid. :)

Greta

14.08.2015 kl.20:24

Gratulerer med røykeslutt. 👍. Ikkje dårlig det. Kroppen blir nok glad for det bare den får tenkt seg om. Håper du kommer deg når malejobben er gjort. Lykke til. Fin genser forresten 😀

fruensvilje

14.08.2015 kl.21:41

heldige du,her har vi en gang,et kjøkken og et bad som skal pussast opp ,men det er bade jeg gruer mest for for ALT skal skiftast ut der,veggplatene også

Trulte H

15.08.2015 kl.11:16

Greta: Tusen takk. Som jeg sa til til en annen så er vi snart i mål. Stua og gangen er nesten ryddig nå, kjøkkenet derimot er ikke klart enda. På kjøkkenet tar vi bare vindusposten og gerikter i år, og full oppussing der neste år.

Når det gjelder den fysiske ødelagte kroppen hjelper nok ikke røyke stropp mot reumatismen og ødelagte ledd. Det siste er en yrkesskade. )

Trulte H

15.08.2015 kl.11:22

fruensvilje: Heldigvis er badet vårt veldig brukbart selv om det er 17-18 år. Før oss var det bare en eier, og mesteparten av tiden bodde det kun 2 voksne her så badet har holdt seg godt. Kjøkkenet derimot må vi ta resten av neste år. I år blir det bare vindusposten og geriktene som blir malt. På kjøkkenet er vi usikkere på hva vi skal gjøre, men er stygt redd for at det må skiftes ut på "hullete gipsplater" og legge noe annet. Kjøkkenet er tapesert med strie og vinyl med store skruhull i den ene veggen. Så det gruer vi oss til. Men nå er veggene i stua og gangen så og si ferdig. Tok tid pga umalt brystpanel. Og ting begynner å falle plass også hodet mitt. Skal bli deilig å komme i gang med noe igjen etter lang tørke med tv og bøker. :)

Tone

15.08.2015 kl.18:29

Så godt å se og høre fra deg igjen. Den ble KJEMPEFIN.

Jeg har det heller ikke godt med gikta om sommeren. Det kan være så varmt det bare vil.

Ha ei flott helg videre. :)

Sonja

20.08.2015 kl.11:44

Gratulerer med røykeslutt og lykke til videre.

Flott genser!

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten