Advarsel:Et syte innlegg uten bilder.

Ikke så ofte jeg syter og klager her i bloggen men nå må jeg bare. I går onsdag var vi på "langtur" og kjøpte møbler. Det var koselig. Etterpå bestemte vi oss for å tusle til noen butikker som lå ganske nært. Som sagt helsa mi er ikke helt god i perioder, men vi labba trøsting i vei. Og kom frem till målet etter en tur som for meg føltes som flere mil. Sannheten var at vi tilsammen gikk 467,38 meter.

I dag ventet vi en håndverker som skulle gi oss et tilbud på markiser. Så jeg kunne ikke bare bli liggende, måtte opp og få kroppen i gir. Det gikk jo på et vis. Møte med markise mannen ble en liten nedtur, for huset vårt er "snålt" for det er så kort fra vinduet og opp til taket at vi ikke kunne ha den flotte terrassemarkisen vi hadde sett for oss. Men vi fikk da bestilt en vindusmarkise. 

Markisemannen er en dyktig selger, for gubben bestilte en snøfreser når vi ikke kunne få terrassemarkise. . Kjekt med lokale butikker som leverer det meste. Det er forresten hos denne markisemannen vi har kjøpt både maling til stua og gresstrimmer.

Det værste er at vi også må ut i morgen, for vi må finne en butikk med luseknekker, voksduk, jord...og gjerne en platespiller roper gubben fra stolen hvor han sitter mens han hviler ut etter litt jobbing på Strømmenfiguren. (min bestilling, liker dem og ikke LSK)

Så ingen strikking i går, eller i dag. Er helt puma. Nå tar jeg sofaen på ryggen og ser på TV. Jeg tar en tur i bloggene som jeg leser i morgen i dag er kropp og hode helt på feil plass.

 

Ha en fin kveld.

 

7 kommentarer

fruensvilje

25.06.2015 kl.21:38

he he dette var no en snill syting da :)) luseknekker den var ny :) skal du ta lus på blomstrer kan du blande grønnsåpe og vann og dusje på ,det dreper alle lus og er snill med plantene :)) og mye billigere

frodith

25.06.2015 kl.21:56

Av og til må man bare få klage litt :-) Og noen dager er alle folk dumme og ting er feil, og sånn ER DET BARE :-) Kos deg du <3 Så sees vi når du er klar :-D Veldig mye forskjellig dere kunne få fra et sted da :-D

gretashobby

25.06.2015 kl.23:23

Det er lov med ein utblåsing ein gong iblant. Det toler vi godt. Og eg ahr det sjølv også. Ikkje heilt i tioppform sjølv i dag. Men eg funker godt. Håper du kommer deg litt snart da. Er ikkje bra å ha det slik i lengden vet du. Krysser fingrene for at når det stabile veret kjem over helga, så blir det bedre vennen. God bedringsklem fra meg

Sonja

26.06.2015 kl.07:20

Det er da virkelig lov å klage litt innimellom. ;O)

Håper du får orden på kroppen igjen snart.

Kjekt med de butikkene som har det meste. Jeg hadde sommerjobb i en med dagligvare, maling, apotek, kiosk, marina, bensinstasjon, fiskeutstyr etc. etc. Når noen kom inn og spurte etter noe jeg ikke ante hva var, var det bare å begynne i apotekskuffene og jobbe seg videre. Det var jo flaut å spørre hva det var når man var 13. *ler*

Ha en flott helg!

Tone

26.06.2015 kl.19:28

Kjæmpestor "bli-bedre"-klem og "feel good" tanker. Det der med sutring er viktig av og til. Men viktigst å ha det godt. :) Ha en god helg.

mimouna

28.06.2015 kl.15:26

Det er lov å klage litt når kroppen slår seg helt vrang. Du får finne roen på sofaen, så blir kanskje morgendagen litt bedre.

Måtte le litt av han som klarte å selge en snøfreser i juni. Da er du skikkelig kremmer! Men det er greit å ha butikker med stort utvalg, da, så slipper man å dra alt for mange steder for å få tak i det man trenger.

Tone

02.07.2015 kl.13:03

Stikker bare innom en tur for å si god helg. :)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten