En av Canadarosene

vi kjøpte i fjor. Det er en H7 hentet fra katalogen:  " Louise Bugnet  ny Rosa rugosahybrid, hardfør, duftende. Røde knopper, fylte, kvite blomster med røde kanter."(Det svarte er iflg fotgrafen bie. Det skal være en annen svart klump på bildet også det er også en bie.) Det som er spesielt med dem er at knuppene er mørk røde, men når de åpner seg blir de hvite med lille kanter. Den er så nydelig at vi kjøpte en til i år.

Og under er en av vår sommer plantinger i krukker, syns fargene ble så fine sammen. Den blålilla har vi aldri hatt før. Den orange har vi hatt før, og den tåler ganske godt regn.Og det siste bildet er av tre av fire "blomster" i kattelounge på terrassen.


Grunnen til at gubben har "bygd" dette til dem er at i dag regner mens sola skinner. Veldig ustabilt vær. Og vi har ikke tak over terrassen så da må det improviseres litt.

 

Når det gjelder strikking er jeg ferdig med et erme og bolen opp til raglan fellingen. Siste ermet begynner jeg på i morgen tror jeg Har plutselig fått behov for en klut, så mulig jeg gjør det i kveld :) Tror klutestrikking er smittsomt. :)

 

Jeg tar en bloggrunde litt senere i dag. Ønsker alle en fin kveld, nå stikker jeg ut og tenker litt over om jeg virkelig trenger en ny klut eller ikke. :)

#canadarose # LouiseBugnet #rose

8 kommentarer

frodith

23.06.2015 kl.19:50

Ha-ha, herlige pusene :-) Og for noen flotte sommerbilder :-) Sola skinner ,og det har den gjort her også, men jammen regner det en skur hver dag også. Synes det er helt greit jeg :-D Er jo inne og koser meg :-) med nye leiligheten :-D

Trulte H

23.06.2015 kl.20:38

frodith: Ja forstår det koselig med ny leilighet. Liker meg best ute når det er sånn vær som nå, litt regn og litt sol, men mest overskyet. :)

Pusene er jo liksom ungene våre da, så de blir stelt godt med. :)

Ramona2010

23.06.2015 kl.22:06

Den canadarosa var virkelig fin. Den kunne passet bra her. Har null fantasi på hva jeg skal gjøre her. Men nå snart gjøre noe. Pusene fikk jo et flott midlertidig bopell. Hadde en pus med på ridetur i dag, og en som prøvde å passe inn under en hestehov. Men ble illsint da han kræsja med hårene hennes. Godt man er langhåret når man er dum. Så bare såret stolthet. Men fy så skremmende.

Sonja

24.06.2015 kl.06:53

Det er koselig når en kan plante litt blomster ute. En blir glad av alle fargene.

Kattene hadde jo en kjempefin plass der da. :O)

Fru Stussli

24.06.2015 kl.08:30

For en nydelig rose. Her i hagen har ingen av rosene mine blomstret enda.

Så lurt å bygge tak til kattene i regnet. Jeg lager sånn hule hver vinter til kattene som ikke kommer inn til jeg skal legge meg. Eller til de kattene som måtte være på vandring forbi og fryser litt.

gretashobby

24.06.2015 kl.09:11

Fin rose :). Nydelig blomster sammenplanting og herlig kattehus hehe. Klart du trenger ein klut til. Eller så kan den ligge til du trenger det elelr du kan gi den vekk til noen som trenger eller vil kjøpe den av deg. Klute strikking er så greit innimellom.

Tone

24.06.2015 kl.12:44

Fiiint tre. Så heldig dere er som har humler. Spurte folket i mitt i går om vi ikke kunne lage humleleiligheter i hagen. :) Ikke fått svar.

Er det ikke flott med lilla og Orange sammen. Virkelig flott.

Det kattehuset er laget av mennesker med stort hjerte!!. :)

Ja, vet du, nå er jeg også begynt å tenke kluter. Hva skjer??? Er til og med begynt å lure på hvordan neste klut kommer til å se ut... :) Smittsomt JA!! :)

mimouna

25.06.2015 kl.10:23

Nydelige roser, og veldig fine farger i den krukken.

Lurt å bygge hytte til kattene, de er vel ikke så glade i regn. Da er det kjekt å ha noe å gjemme seg under. :)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten