Blomster og strikking....

Da har det blitt satt nye blomster i kar og potter på terrassen. Gubbens hale vaier i vinden selv om han prøver å gjemme den i skjorta mens han holder på. Men mindre vind i dag enn på lenge. Men ryktene sier at det blir regn i gjen i morgen.

I dag fikk vi tak i bensin til gressklipperen og i morgen hvis det ikke regner så skal havnehagen klippes. ;D Vi har aldri hatt så langt gress i hagen før, så egentlig burde vi ha hatt et par sauer, eller kanskje noe annet som spiser gress der.

Det har vært så kaldt og dårlig sommer at vi ikke har fått ut alle møblene enda. Men nå er i hvertfall det meste av blomster kommet i terrassepottene.

 Når det gjelder strikking så har jeg lett frem alle rutebøkene min for finner ikke igjen diagrammet til hundejakka. Men får sette meg i kveld å gå igjen om alle, og hvis ikke får jeg tegne dette bilde fra jakka. Mens gubben sto med rompa i været så strikket jeg ferdig vrangborden, så nå er det bare å finne frem diagrammer og strikke i vei tenker jeg. :)

Har jo også lurt på muligheten for noen pusekatter, for frøkna som skal ha den syns det var veldig gøy med en katt bak på kjolen. Hun sa at alle har pusekatter på kjole/genser men bare hun som hadde både hund og pus. :D

 

6 kommentarer

frodith

05.06.2015 kl.19:34

Så fin den blir, ser jo helt klart at det er hunder :-) Du strikker litt av hvert skjønner jeg :-) Ha en fin kveld :-)

Trulte H

05.06.2015 kl.19:41

frodith: Ja jeg strikker det meste så lenge pinnene ikke er for tykke. Men liker nok mest mønster strikk ala det på bilde. Syns kunststrikk eller hullstrikk som på forje bestemorplagg er for tungt for giktiske fingere.

Greta

05.06.2015 kl.21:17

Har vorte greit vet her og ikke dag. Lurte på å kjøpe mer blomster, men veit jo Ikkje om det blir bra vet fremover, eg droppa det.

Du er jammen flink som lager slike mønster sjølve. Tenker det blir en flott genser.

Ramona2010

06.06.2015 kl.08:49

Så flinke dere er. I går var det bra vær her og i natt tror jeg hele Oslofjorden datt ned over huset vårt! Men deilig med lite vind. Håper vi får flere slike dager nå. Selv o det er litt grått i dag. Og ikke minst, at alle får det, ikke bare noen få utvalgte.

flink du er med strikkinga. Mine pinner har liggi litt igjen. Liker ikke starten på mønsteret jeg skal i gang med og trenger RO for at det skal bli rett. Så deg ligger på vent :D

mimouna

06.06.2015 kl.17:32

Samme vær her, vind og litt sol. Nå skyer det til, så det blir nok regn til kvelden. Men deilig med en liten smak av sommer, i alle fall. :)

Burde gå greit å tegne av det hunde-diagrammet, men det er jo mye mindre arbeid hvis du finner borden i en bok eller i et hefte.

Tone

08.06.2015 kl.12:15

Usikkert vær her også. Sommerblomstene har det ikke bra og jeg orker ikke være ute i regn å ordne i hagen. Venter på sommeren. Det hundemønsteret var veldig fint. Men du fikser vel et kattemønster også, om du ikke allerede har gjort det. :)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten