Gartner i regnvær

Jeg må da ha verdens snilleste gubbe. Vi kjøpte litt sommerblomster idag, og selv om regnet høljer ned måtte noen av dem ned i terrassekassene i kveld.

Jeg sitter tørt og godt under tak i inngangspartiet. Der ser dere forresten den kampestein og thujan jeg snakket om i går. 

Vi skulle kjøpe ny gressklipper i dag men det ble bare sommerblomster, for det var ikke plass i drosjen.  Vi har ikke bil og bor i ingenmannsland uten buss og trikk, så stor handel må foregå med drosje til nærmeste tettsted. Vel det går vel skolebuss/oldingbuss 1 gang om dagen men er for langt for meg å gå til den holdeplassen.  I dag var det så og si helt slutt på tørrfor til folk og fe, og med 10 full bæreposer ble det bare plass til noen sommerblomster i tillegg til oss i drosjen. 

Men i morgen har vi bestilt ny tur og da er det ny bioklipper som står på tapetet. Jeg må gi all honnør til drosjene her vi bor, de er alltid like blide og yter topp service uansett hva vi skal ha fraktet sammen med oss.

Ellers så tror jeg at det spøker på bloggen min Dette har pågått i flere år, og uavhengig av om jeg blogger innlegg eller ikke. Plutselig kommer det en hel hær med folk for å lese gamle innlegg. I skrivene stund har det vært over 1000 stk inne å lest her iflg statestikken min på "dashbordet" inni i bloggen. Merkelig.  Og de sier ikke et pip. Sist det var så mange besøk var rundt 24 jan i år, og da blogget ikke jeg. 

(Men tror jo egentlig ikke på spøkelser da, det er nok heller noen som har linket til bloggen min på en eller annen FB side tenker jeg Og selv om de besøkene ikke sier et pip, sender jeg takknemlige tanker til de som har linket på FB. )

Når det gjelder Tutti Frutti kjolen så kommer det innlegg i morgen, jeg er nå ved overgangen mellom skjørt og bole på kjolen, og da må jeg gruble litt.

18 kommentarer

Ine Ulvøy

28.05.2015 kl.19:21

..disse nettrollene vetu! :)

Er noen ganger slik hos meg også, mange sidevisninger og lesere, men ingen kommentarer!..tror det bare er slik det fungerer på nett, alle er nyskjerrige, men ingen legger igjen "spor" :)

..snill mann du har, ser ut som han hjelper deg stadig, det er koslig! :)

Trulte H

28.05.2015 kl.19:39

Ine Ulvøy: Å det var godt å høre at det ikke bare er meg som har slike anonyme lesere i store horder av og til. :)

Ja han er verdens snilleste, og flinkeste. Vi har jo bodd sammen i snart 20 år så han har jo sett hvordan helsa har sviktet meg igjennom flere år. Savner å ikke kunne gjøre så mye i hagen lenger. Men gjør det jeg klarer, og når det er tørt i været så ligger jeg på kne og luker. Det er så deilig og klare det. :)

fruensvilje

28.05.2015 kl.20:08

Så dere har heller ikke buss annet en skolebuss,ja slik er det her også,og politikerane som snakker så varmt om hvor viktig det er att vi bruker kolektiv transport,da bør dei supsidere busselskapene så dei har råd å sende buss ut på bygdene.

Ja snill var han mannen din som planta i regnvær,det gjør ikke jeg engang hi hi.

Synes hagen din såg koselig ut eg da,men vil dere ha bort tuhjaen så kan jo dere begynne med å sage det ned,videre må nok røttene kappes litt her og der til dere greier å rykke opp roten :)

Trulte H

28.05.2015 kl.20:24

fruensvilje: Buss på bygda er jeg helt enig i. Men med dagens politiker tror jeg ikke det er nubbe sjanse for det, de er jo bare opptatt av kollektivtrafikken der buss/trikk/tog går hvert 10 min.

Han gjør ikke det vanligvis, men har han bestemt seg for noe så gjør han det uansett vær. Og de planten skulle ned i terrassekassene i dag :)

Ja vi MÅ ta bort thujan for den dreper alle blomster i bedet. Vi har tenkt å gjøre sånn du skriver, men må nok vente til sønnen kommer på besøk for alene klarer vi ikke få den opp. Vi har saget av noen røtter tidligere, men det var ikke så mye hjelp i for røttene er forgreinet under hele steinen fant vi ut når vi rugget på beistet.

gretashobby

29.05.2015 kl.09:25

Hei. Det er alltid kjekt med mange lesere. Og ikkje alltid eltt å forstå at akkurat det innlegget får så mange. Men det er ikkje nøye. Kjekt med kommentarer er det også. Men sotrt sett er det jo faste lesere som kommenterer, men det hender det kommer nye også.

Snill menn er kejtk å ha. Litt upraktisk med bil slik dere bor da. Tror eg ahdde følt meg innestengt eg da. Men det er no meg. Håper formen kommer seg så du klarer å gå litt mer etter kvart da. Bevegelse er jo så bra for revmatiker kropper. Lett for emg å sei no, som er på opptur. SJølv om ryggen streiket i går kveld. Det får vi fiksa fort.

Tøff hage men mye arbeide vil eg tro. Håper dere ahr bedre ver i dag da. Klem fra Høy

Tone

29.05.2015 kl.11:39

Så grønt og fint dere har det. Ser at dere nok er kommet en del lengre ut i sommeren enn her. Deilig med sommerblomsterplanting.....men i regnvær? :)

Så herlig med sånne spøkelser. Tror det er snille spøkelser.

Sonja

29.05.2015 kl.12:54

Hvis jeg ikke hadde hatt bil, måtte jeg gått rundt 9 km for å komme til en busstopp.

Og der går ikke bussen ofte heller. Men man skal jo liksom bruke kollektivtransport.

Hvis jeg skulle gjort det til og fra jobb, måtte jeg etter spaserturen tatt buss, tog og buss igjen for å komme frem. Det hadde tatt meg halve dagen.

Snill mann du har. Jeg gleder meg til å plante ut jeg også nå. Skal ta en tur å shoppe blomster på søndag tenker jeg.

God helg!

Fru Stussli

29.05.2015 kl.14:18

Sommerblomster i regnvær her også. Pene er dem selv når det regner :-)))

Så spennende med bloggspøkelser.

Din blogg dukker stadigvekk opp når jeg googler strikking osv. Du har jo lagt ut mange fine og nyttige ting. Er moro at folk leter opp de gamle blogginlegge og leser dem igjen. Hos meg er det mest leste som støtt dukker opp fillerryeoppskriften :-) Vet du hvilket innlegg som er ditt mest populære?

mimouna

29.05.2015 kl.18:32

Det blir i alle fall grønt og frodig av alt regnet. ;)

Flink gartner du har, godt å få alt på plass selv om det pøser.

Vanskelig å forstå hva de har tenkt på (eller med) da de plasserte den kampesteinen midt på plenen. Men får dere den ikke bort kan dere kanskje lage noe litt artig av den? Plassere noen troll oppå, eller noe i den duren?

Håper dere får en god helg!

Trulte H

29.05.2015 kl.21:03

gretashobby: Joda kjekt med mange lesere men lurer jo på hvor de kommer fra når det er sånne horder som i går. Har funnet det ut at det var linket til gamle innlegg på FB.

Joda sikkert mange som ville følt seg innestengt, men vi har valgt å ikke ha bil. Og bruker de pengene som å holde bil koster på drosje i steden.

Ja det har vært og er fortsatt mye hardt arbeid med hagen. Men vi tar det over langen. Litt hvert år, i år skal vi sette 6 rosebusker bl.a.

Trulte H

29.05.2015 kl.21:03

Tone: Tusen takk

Ja det var snille strikkende spøkelser. :)

Trulte H

29.05.2015 kl.21:04

Sonja: Da forstår jeg at du har bil ja. Det er selvvalgt for oss å ikke ha bil.

God helg til deg også

Trulte H

29.05.2015 kl.21:11

Fru Stussli: Ja mange kommer fra google hos meg. Men denne gangen var det snille strikkede spøkelser fra FB.

Mine mest besøkte sider er flere, bla et gammelt innlegg fra 2006 om hardangersøm, og så dominat og ikke dominat farge, og de vanskelige vrangmaskene er nok de er mest besøkt sammen med lange sprang, og andre innlegg under strikketeknikker. (har teller fra susnet som forteller meg litt om dette. )

Trulte H

29.05.2015 kl.21:13

mimouna: Ja grasset gror veldig fort for tiden.

Gartneren er flink og snill Han har plantet litt idag også, vi tar det over langen for kjøper blomster, men vet ikke hvilken krukke de skal i. Må tenke før de settes ned.

God helg til deg også. )

fjellgeitbundingen

30.05.2015 kl.20:04

Så nydelig hage du har. Ser virkelig koselig ut. Har nå vært inne på de tre siste innleggene dine. Omsider. Blir spennende å høre hvordan gressklipperen fungerer. Her i nord fungerte bioklipp for dårlig. Gressstråene er så grove, så det vises godt på plenen, slik at det må rakes.

Trulte H

30.05.2015 kl.20:09

fjellgeitbundingen: Tror det går fint her selv om vi har noen grove strå. De siste to årene har han latt bensinklipperen stå og brukt den gamledags skyvklipperen, og kuttet det i småbiter med den ved å "klippe" plenen 2-3 ganger på samme dag. Men det orket han ikke mer så derfor han kjøpte en motorisert bioklipper. Skal skrive om den når han har fått testet den, her regner det så ingen plenklipping denne helgen. )

fjellgeitbundingen

30.05.2015 kl.20:12

Uff da :) Jaja, her har vi sol, men ennå ei stund til det er nødvendig med første klipping...

Trulte H

30.05.2015 kl.20:17

fjellgeitbundingen: Heldig du da, men det er helt sikkert fortjent for dere har vel hatt deres andel av dårlig vær i det siste. Kos deg med solen.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten