Frihåndstrikket barnekjole....Del 3

Da har jeg bestemt meg for farger tror jeg. :) Det meste jeg strikker tas garnet fra "garnlageret", og sjelden kjøpes garn til et prosjekt. Dette jeg strikker av nå ble kjøpt når lille tulla var 6 mnd og brukte liten størrelse. Og garnet var beregnet på ting til henne, men ble ikke strikket opp når hun var liten. Problemet nå er at jeg ikke har nok garn i en farge til kjole til henne. Derfor ente jeg opp med striper som går over 3 hullrader.

Lurer på om denne kjolen/tunikaen blir hettene Tutti Frutti ...Garnet er jo "gammelt" så det er sikkert helt umoderne farger på en barnekjole nå, men bare det er josa i plaggene så er alt ok. Hun er så glad i josa, alt skal være josa. :)

Jeg er nå på autopilot på strikkingen av skjørtet, og har hode fult av muligheter for hvordan overdelen skal bli. Dette kommer jeg tilbake senere, tror at det er noen fotballfigurer som kommer til å snike seg mellom denne delen og neste.

 

Hva har du på pinnen forresten?

12 kommentarer

Hekleri og Ra

19.05.2015 kl.20:04

Det ser så fint ut så langt. Er utrolig spent på fortsettelsen :-)

Josa er en fin farge det ;-) Min er vokst fra den, nå er det lilla som er det store ;-)

fruensvilje

19.05.2015 kl.20:45

denne tutti frutti kjolen blir lekker,en skikkelig prinsesse drøm :) kan ikke se at en slik farge går av moten for små barn

hobbyz

19.05.2015 kl.20:49

Dette blir helt sikker veldig bra. Spent på det ferdige resultatet så det må du legge ut :-)

Trulte H

19.05.2015 kl.21:24

Hekleri og Ra: Josa er fint ja, men jeg og moren hennes er litt lei josa for alt skal ha den fargen. Til og med gummistøvlene MÅ være josa. Håper hun snart går over til lilla for det er en av de fineste fargene jeg vet om.

Spent på fortsettelsen jeg også...Men det er jo det som er gøy for meg med strikkingen.

Trulte H

19.05.2015 kl.21:26

fruensvilje: Tusen takk. Håper det du sier om fargene er riktig Uansett må jeg få brukt opp garnet. Har alt for mye garn hjemme så må få brukt opp litt nå fremover.

Trulte H

19.05.2015 kl.21:26

hobbyz: Tusen takk Jada jeg legger ut ferdig resultat også, men kommer nok noen om Tutti Frutti kjolen før det.

Hobbystua

19.05.2015 kl.22:45

Dette er jo helt herlige farger sammen og med flott bølgemønster så blir jo kjolen så sommerlig også. Tenker den blir fin jeg og du har jo så mange fine ideer på hvordan alt skal bli:-)) En fortsatt fin og kreativ uke til deg :-)

Tone

20.05.2015 kl.18:29

Ahh, blir flott den der. - og så har ingen maken. Spent på fortsettelsen.

Trulte H

20.05.2015 kl.18:54

Hobbystua: Tusen takk. Ja den blir veldig sommerlig, så tenkte i går at jeg nok må kjøpe en sykkelshorts eller kort tights til henne til å ha under.

Trulte H

20.05.2015 kl.18:55

Tone: Tusen takk. Det er det som er artig med det man lager etter eget hode, ingen har maken. :)

Oldemorbloggen

20.05.2015 kl.19:28

Eg har eit oldebarn, som det var berre rossa opp og i mente, heilt til ho plutseleg ein dag sa, eg hatar rosa, så då var den perioden over.

Trulte H

20.05.2015 kl.19:48

Oldemorbloggen: Ja sant det, plutselig så hater de rosa. Jeg er veldig lite glad i rosa enda jeg men hadde nok en rosa periode når jeg var liten. Håper hun holder seg i den rosa perioden litt til slik at jeg får brukt opp det rosa garnet.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten