Oppdatering på Kleivagenseren

Var egentlig ferdig med å strikkingen på den i kveld, men er så usikker på om jeg skal ha de den avsluttningen jeg har strikket (med forkortede pinner de siste omgangene) eller om jeg skal rekke opp dem og kutte den rett av. Så nå ligger den på vent mens hode mitt tenker seg litt om. :)

I

I morgen er det atter en dag, og da får vi se om jeg begynner på noe til bestemortulla, eller om jeg har tenkt ferdig avslutter montering av Kleivagenseren.

Gubben tok bilde av Kjøkkenskriveren i dag.  Vi har 4 puser, men bare hun som elsker å være på kjøkkenet og rulle rundt som en hund Hun har lagt på seg mye denne vinteren også, men håper hun løper det av seg når sommeren kommer som i fjor. 


 

9 kommentarer

fruensvilje

13.05.2015 kl.23:08

litt av et arbeid i den flotte genseren,skikkelig fin var den :))og pus ja han har virkelig levd det gode liv hi hi

Trulte H

13.05.2015 kl.23:15

fruensvilje: Tusen takk. De lever det gode liv alle 4 pusene, men bare den ene som legger på seg veldig om vinteren. Men hun er så lat, går ut max 10 min om dagen, resten av tiden ligger hun å å sover. Men om sommeren når det blir varmt er hun ute gjerne hele natten også.

Tone

14.05.2015 kl.12:22

Den genseren blir kjempefin. Virkelig. Du får tenke grubletanker og lykke til. :)

Hekleri og Ra

14.05.2015 kl.13:15

Genseren ser ut til å bli kjempeflott. Utrolig tøft med fargeskiftene :-)

Hehe ... det er fler enn oss mennesker som ikke er så glad i å ut på vinteren ;-)

strikkepinneklirr

15.05.2015 kl.09:11

Genseren din blir veldig flott. Jeg vet ikke helt hva forkortede pinner er, hvis det ikke er det samme som at den blir høyere i nakken? Uansett finner du sikkert ut av det, det er jo bare å ta en avgjørelse det, 😃 Katten din er rund og god ja, Veslepusen vår legger også på seg om vinteren, men han er veldig aktiv nå på sommeren så da ordner det seg.

Trulte H

15.05.2015 kl.20:09

Tone: Tusen takk. Da har jeg grublet ferdig tror jeg, tok nesten to døgn. )

Trulte H

15.05.2015 kl.20:09

Hekleri og Ra: Tusen takk. Ja våre katter er ikke glade i gå ut om vinteren, og da særlig Kjøkkenskrivern

Trulte H

15.05.2015 kl.20:13

strikkepinneklirr: Tusen takk Ja det ligner på forkortede pinner. Men man snur ikke, man klipper av tråden og flytter et antall masker over neste pinne. (Veldig dårlig forklart, fant de i en oppskrift fra rundt 60-tallet) Det blir ikke sånne hull som med forkortede pinner har lett for å få.

Ja det pleier å ordne seg med vekta for jenta vår også om sommeren.

mimouna

25.05.2015 kl.22:49

Genseren ble flott, den!

Pusen deres er visst like rund som vår, jo. Får håpe det blir fint vær snart så de kan være mer ute. Her har vi en sur sofa-pus på slankekur.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten