Hva kommer nå....

Da er jeg veldig snart under armene på kjolen, og lurer veldig på hvordan det blir videre.  Skal jeg ha rundfelling, raglanfelling eller rett opp? Skal det være striper helt opp, eller skal jeg ta ensfarget rillestrikk....Ja spørsmålene er mange i mitt hode, dette er jo en helt vanlig hjernetrim for meg når jeg strikker noe fordi jeg ikke bruker oppskrift.  Har noen gode ideer så tas de i mot med takk.6 kommentarer

Ramona2010

29.04.2015 kl.15:20

Spennende. Men ser for meg at rundfelling kan bli veldig så pent.

Trulte H

29.04.2015 kl.16:10

Ramona2010: ja det står mellom det og raglan nå Begynner nok på noen små ermer om en liten time tenker jeg.

Hobbystua

29.04.2015 kl.18:57

Tror nok du som er så dreven i strikkekunsten finner ut hva du skal gjøre jeg:-) Men kanskje ta ensfarget på overdelen. Skal det være en kort arm så hadde jeg nok gjort som på oppleggskanten med denne flotte fargen og strikket resten i hvitt,,,eller omvendt:-)

Trulte H

29.04.2015 kl.19:13

Hobbystua: Takk for tips. Jeg har begynt med ensfarget på kjolen litt før ermhullet.
Og jeg skal teste ut den lyse på oppleggskanten, syns det er vanskelig å vite hvordan det skal se ut. Hadde det vært mønsterstrikk så hadde det vært lettere, men stripestrikk er jeg ikke så erfaren i. Og er takknemlig for alle innspill.

mimouna

30.04.2015 kl.10:08

Tror jeg ville valgt raglan, jeg. Synes det gir bedre bevegelsesfrihet for armene enn rundfelling. og dette blir vel en kjole til å hoppe og danse i?

Striper hele veien opp kan bli litt voldsomt, så har du nok garn blir ensfarget topp fint. Så kan du jo pynte med hekleblomst eller noe, hvis hun liker slikt.

Trulte H

30.04.2015 kl.11:57

mimouna: Prøvde først med rundfelling men det ble ikke pent med felling i ensfarget topp så jeg går for raganfelling. Og da det jeg kaller Dalegarn varianten dvs at det ikke er maske mellom fellingene. Og jeg har avsluttet stripestrikken ca 10 cm før ermhullet. Overdelen blir gammelrosa Og takk for tipset om hekleblomst, det tenkte jeg ikke på. Var litt bekymret for at overdelen ble litt kjedelig som ensfarget. :)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten