Strikking...

men hva skal det bli. Ikke vet jeg...Det eneste jeg vet er at et skal bli noe til bestemorsnuppa. Strikker helt etter hode og hennes ønske. Hun ønsker seg en kjole med skjørt som står ut når hun svinger seg i dansen. :-D Hun er bare tre år, men har vokst fra 102 cm så må lage noe rundt 5/6 år på lengden.

Og ja det er møkkagarnet som deler seg. Men går ganske greit når man ikke strikker mønster med to eller flere farger i samme omgang. 

Min tanke rundt denne var å legge ut masse masker, og felle 6 masker hver 5 omg så lenge jeg er på skjørtet.  Tenkte litt ut fra når man strikker duker og hvordan man får de til å bli flate og runde, men om jeg har tenkt riktig aner jeg ikke.

8 kommentarer

Ramona2010

25.04.2015 kl.15:27

Noe så nydelig farge. Dette blir spenneden fremover. Høres ut som en god plan

Trulte H

25.04.2015 kl.15:34

Ramona2010: Tusen takk. Oppdatering kommer når jeg har strikket litt mer, og da ser jeg om planen holder. :)

gretashobby

26.04.2015 kl.09:36

Greit å bruke opp garnet og ferdig med det da. Tror du tenker heilt riktig. Bra å sette igang med eit slikt prosjekt ute mønster. Blir spennende å følge.

Du har vore aktiv i går på bloggfronten. Mange innlegg. Tror ikkje eg rekker å følge med så godt når eg ahr flytta ut til Monika og dem. Men vi får sjå. Ha ein flott dag

Trulte H

26.04.2015 kl.10:06

gretashobby: Fint at du tror jeg har tenkt riktig. Glad for tilbakemelding fra en så erfaren strikker som deg.

Og kos deg med familien din og ikke tenk på å følge med på alt jeg "slenger" ut av meg. Koselig de gangene du stikker innom. :)

strikkepinneklirr

26.04.2015 kl.11:22

Det blir nok et flott skjønt når du blir ferdig med det, og da minker det jo på dette garnet du ikke liker.😀

Trulte H

26.04.2015 kl.11:55

strikkepinneklirr: Ja tror det blir bra, og viktig å få slanket garnhaugen med dette garnet. Har mye annet garn som er godt å strikke av å bruke opp også. Men først dette. :)

mimouna

26.04.2015 kl.17:19

Synes også at det høres ut som en grei plan. Er det fortsatt mange masker igjen når skjørtet er passe langt, så kan du bare felle jevnt rundt til passe antall. Blir bra sving i dette her!

Trulte H

26.04.2015 kl.17:39

mimouna: Har regnet og det skal ikke bli så mange masker som må vekk når skjørtet er passe langt. Og da tenker jeg å felle slik du foreslår

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten