Harryhandel

Da har vi som mange andre vært på "Harryhandel" igjen. Her er vår "handlekurv":

Vi er ikke som andre som handler i Sverige tror jeg.  Det vi handlet i tillegg til det i vogna er tobakkskvoten vår og nikotinvæske til "suttepinnen". Driver med nedtrapping på røykingen og det blir færre turer til Sverige nå heldigvis. 

Gubben nappa med seg en plakat av en svensk fotballspiller, for selve Zlatan er ikke tilsalgs.

Det er ikke mye å spare på å handle i Sverige syns vi. Hvis alle handlet der ville jo også nærbutikken kanskje bli borte, så vi  syns det er viktig å handle det meste på nærbutikkene. 

Det samme med garn, etter at vi fikk garnbutikk har jeg kjøpt det meste av garnet mitt der.  Nå bor ikke vi i verdens navle, så lekebutikk har vi ikke. Og som besteforeldre er jo det den viktigste butikken for oss.

 

7 kommentarer

Ine Ulvøy

24.04.2015 kl.21:42

Tipper det blir noen fornøyde barnebarn! :)

Siv Svanem

25.04.2015 kl.09:02

Vi drar omså av og til over grensen til Storlien, men litt for turen også.

Trulte H

25.04.2015 kl.13:00

Ine Ulvøy: Ja dette er "bestemor" leker, så hun ser dem bare når hun er på besøk her. :)

Trulte H

25.04.2015 kl.13:01

Siv Svanem: Når vi bodde lenger unna grensa så tok vi også svensketurer, men da mye for turen sin skyld Nå bor vi bokstavlig talt på grensa, så derfor er det ikke så mye tur. :)

gretashobby

26.04.2015 kl.09:32

Eg er vel på harryhandel sånn ca ein gong i året. Det blir nok ein tur i løpet av dette oppholdet her også. Men da handler eg mye. Eg handler mest tørrvarer da. Sjekke ut priser og kjøper det eg ser eg sparer på. Støtter jo nerbutikken ellers, men på desse turene våre, tenker ikkje eg nærbutikk.

Leiker må man ha i hus når ein er besteforeldre. Kvar var det du bodde sa du? HA ein fin dag.

mimouna

26.04.2015 kl.17:13

Kjekt å finne butikker med litt annet utvalg enn det vi har her hjermme. For oss i Bergen forgår Harryhandelen med danskebåten, Sverige er alt for langt unna. :)

Trulte H

26.04.2015 kl.17:37

mimouna: Her har vi bare matbutikk og garnbutikk, så vår harryhandel er som regel leker og kvote.

Kjekt å ta en dansketur også da. Mye som skjer på båten også da. Her tar det 5 min til Sverige, så ikke mye annet enn trafikk vi ser.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten