Labaner med musikksmak

Dette var den spe begynnelsen av figurer uten ullkropp.  Teknikken hans har utviklet seg siden da. Og nå lager han figurer med og uten ullkropp. 

Disse har også fått en hard medfart av kattene, En mangler et bein, og en mangler deler av hode. Men bilde er tatt før de ble pakket bort, og de blir heller ikke reparert. Men nye figurer kommer nok utover høsten.

4 kommentarer

21.04.2015 kl.12:14

Så stilig! Blir spennende å se nye!

mimouna

21.04.2015 kl.15:29

Tøffe typer! Men katter er ikke alltid like snille, nei. Det kan gå hardt for seg når de leker med ting.

Trulte H

21.04.2015 kl.16:50

mimouna: Ja men disse figurene har de tatt uten lov. :D De lå i en kasse etter flyttingen inne på et kott i 2 etg, og så lot gubben døra stå oppe mens han bar ned julepynten for et par år siden, og da så våre 4 katter sitt livs øyeblikk for nye leketøy.

21.04.2015 kl.18:12

Må ikkje slippe katten løs på alle figurene deres. Veldig dumt gjort hehe.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten