Eldre menns behov

for å tenne på.

Jeg forstår ikke eldre menns behov  for bråtebrann/gressbrann om våren. 

Vi har bodd flere steder, og på alle stedene så "popper" disse eldre mennene med fyrstikker opp i sine hager tidlig om våren.  Etter min erfaring er ikke dette et "bondelands/bygde" problem. For til og med i boligfelt vest for Oslo dukker de opp og forpester lufta.

Da jeg vokste var slike "branner" veldig vanlig, for man trodde at det var godt for plenen at den om våren ble brent ned. Men det er jo flere år siden at man ble opplyst om at det ikke var bra å brenne slik. Mitt inntrykk er at de fleste hage-eiere under 60 har sluttet med slik brenning for flere år siden.

Hvordan i all verden skal men få slutt på all slik brenning?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten