Krokusen blomstrer

flere steder i hagen, og da er det vår.

Mot veien har vi en skråning med gammel dvergfuru som er døden nær. Og planen er å grave de opp, bytte de ut med noe som er penere. Men foreløpig har "husgartneren"  bare fått klippet ned de styggeste furuene og plantet krokus og et par bunndekkere der.  Fjerne de helt tør vi ikke før vi har noe å sette ned igjen,  er redd for at all jord raser nedover med regnet når vi fjerner fururøttene.
6 kommentarer

gretashobby

10.04.2015 kl.18:17

Fint med krokkuser da. Og kanskje dei stubbene bare kan stå der. Plante noen stauder rundt omkring. Krokkus er no hvertfall vakkert. HA ein fin fredagskveld

Trulte H

10.04.2015 kl.18:27

gretashobby: De blir nok stående der i år også, husgartneren har ganske mye å ta seg av andre steder i hagen. Hagen var jo rett og slett i jorde med noen grønnbusker på når vi flyttet hit i 2011. Og takk for innspillet med stauder, jeg har tenkt litt i de baner, men husgartneren vil helst ha noe som stikker for å stoppe eventuelle "gjester" som liker å titte inn der.

fruensvilje

10.04.2015 kl.18:40

det var no vakkert med krokkuser da,frisker opp med dei nydelige fargane

gretashobby

10.04.2015 kl.18:45

Finnes høge stauder også

Trulte H

10.04.2015 kl.18:50

gretashobby: Ja det gjør det jo, har du noen tips på høye stauder. Har tittet litt på div nettbutikker, men ikke sett noen som passet.

Fru Stussli

11.04.2015 kl.09:06

Herlige bilder av krokus :-) Disse første blomstene som vi alltid setter så stor pris på :-)

Ha en fin-fin lørdag

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten