Damping

For ca en mnd siden bestemte jeg meg for å trappe ned på røykingen, og kjøpte meg e-sigarett. 

Jeg har ikke sluttet helt med tobakk, men med hjelp av "damperen" så har jeg klart å få ned forbruket av tobakk med 3/4. Og merker at pust og annet blir bedre. Selvfølgelig får jeg i meg nikotin og annen dritt med "damperen" men for meg har e-sigaretten og dampen gjort at jeg kanskje klarer å slutte helt med nikotin denne gang.

 

 

 

4 kommentarer

Fru Stussli

07.04.2015 kl.13:43

Der var du :-)

Jeg sluttet å røyke for 8-9 år siden og det er helt fantastisk hvor mye bedre pust jeg fikk og hvor mye mindre forkjølet jeg er nå for tiden. Har aldri prøvd e-sigarett med har forstått at det fungerer som en vannpipe. Så bra den hjelper deg!

Trulte H

07.04.2015 kl.14:17

Fru Stussli: Ja det fungerer som en vannpipe. Og etter en mnd så er pusten mye bedre og ikke så slimete. Og jeg har jo ikke sluttet helt, men håper jo at jeg klarer å slutte helt. All kjederøyking er borte for når trangen til å ha noe mellom fingrene mens jeg sitter ved pc eller ser på tv så tar jeg fram "suttepinnen". Så etter en stund kommer jeg nok til å prøve med nikotinfri væske.

Heidi Ligenza Bernes

17.04.2015 kl.01:04

Jeg DAMPER som de kaller det siden 4 januar og har ikke tatt et trekk tobakk siden, men dritten er at vekta stige. Men men

Trulte H

17.04.2015 kl.09:04

Heidi Ligenza Bernes: Ja fryktet det med vekta, og det er derfor jeg tar noen få sigaretter om dagen foreløpig.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten