Gratulerer til jentene

og spesielt til Heidi W med tredjeplassen...og bronse. Det var mer en hennes far klarte å oppnå selv om han i sin ungdom var en meget habil skiløper. Morsomt med en Enebakking på seriespallen igjen lenge siden sist nå...Aalsgård var det...:-)

Og så er jeg hoppende glad for at det ikke ble gull til spradebassen, men gratulerer Johnsrud og Røthe med bra plasseringer. Og håper at de gutta fortsetter å ha spradebassen bak seg under VM, for da kommer jeg til å begynne å se på herrelangrenn igjen.

 

5 kommentarer

strikkogtov

23.02.2013 kl.19:41

Nesten som jeg skulle skrevet det selv. Og nå har Anders Bardal tatt gull. Ikke spesielt hoppinteressert, men jeg synes han er en så sympatisk fyr som har vært med lenge, så det var vel fortjent :)

Hobbystua

23.02.2013 kl.20:15

Ja hurra for våre flotte ski jenter:) Og så er jeg kjempeglad for at en på herresiden fikk en 4.plass..og ikke på pallen nå:) Det er en usympatisk bortskjemt forvokst guttunge. Så skikkelig gøy at Johnsrud og Røthe kom dit...og vi trenger noen sympatiske kose gutter:)) Og hurra for Anders Bardal med gullet nå også. Ha en herlig kveld videre:))

Trulte H

23.02.2013 kl.20:25

strikkogtov: Ja heia Bardal...Flott gutt og moro med gull i hopp.

Trulte H

23.02.2013 kl.20:25

Hobbystua: Ja er så enig...Og gratulerer med gull til Bardal han er sympatisk. :-)

madammim

24.02.2013 kl.01:01

Helt enig med deg på alle punkter her! :)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten