Så litt oppdatering på tingen fra 1950...


Og da ser alle at det skal bli en kjole eller genser...Jeg har ikke bestemt meg enda...Orginalen er en kjole, men jeg tror jeg skal lage en tunika. Den er strikket fra topp og ned...Det blir ingen sømmer så det er en morsom måte å strikke på.

Strikket på pinne 2,5 og med drops love you garn blanding bomull og akryl...nydelig garn å strikke med.

4 kommentarer

myruin

18.02.2013 kl.22:30

hvilken drops<3you garn inneholder akryl? Den første runden? Den fikk aldri jeg med meg, men de 2 neste har jeg virkelig lagt min elsk på, spesielt det nye som kom i butikkene i dag. Gleder meg til å bruke de, må bare gjøre noe ferdig først..

Trulte H

18.02.2013 kl.22:33

myruin: Jeg kjøpte mitt i våres, og det er første og eneste gang jeg har kjøpt det garnet til nå...Tror det var bare ca 35-40 prosent akryl...men skal sjekke magebeltet når jeg henter et nytt nøste...(det er pakket vekk for har ikke plass i stua til alt...:-) skal finne frem i morgen tidlig fra andre etasje..) Men kommer til å kjøpe mer av det for det var ordentlig deilig å strikke av, og fint til sommertøy...Har hatt plan for garnet siden i fjor...etterpå er det en herregenser til gubben...:-)

jegda

18.02.2013 kl.22:34

Tunika blir fint tror jeg også ja :-)

Trulte H

19.02.2013 kl.23:01

myruin: Det jeg kjøpte fjor var 50prosent bomull og 50 prosent Polyester. :-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten