Setesdalsgenser

Litt oppdatering på hvor langt jeg har kommet. :-)

Og nå er jeg ferdig med begge mansjettene, og en ene halve ermet., og halv bole...Nå kommer nok genseren til å få en liten pause for må strikke noe annet...Hva vet eg ikke men hodet er fullt av ideer og må prøve å få ut noen av de denne helgen...:-) Genseren skal ikke være ferdig før til høsten så har god tid.

Jeg har tatt bilde når jeg lagde masjett 2, og hvis noen ønsker kan jeg legge ut bildene på hvordan jeg lagde dem. De er strikket sammen på 10 omgang.

4 kommentarer

Jegda

15.02.2013 kl.17:33

Ser veeeldig bra ut!! Flink du:-)

Fru Stussli

15.02.2013 kl.18:09

Jeg blir så imponert! Denne var kjempefin :-) Men det må jo ha tatt veldig lang tid å strikke denne?

Trulte H

15.02.2013 kl.18:25

Bente og Lars O: Ja det har tatt en noen dager med litt fram og mange skritt tilbake...Tror jeg startet rundt den 5 februar, og så har jeg hatt en høne mens jeg holdt på også tror jeg...:-) Men har god tid skal ikke bli ferdig før til høsten...:-)

Trulte H

15.02.2013 kl.18:25

Jegda: Tusen takk. :-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten