Er så eitene sinna fortsatt

søkte på google på mitt eget design LSK posen.....Og vet du hva...Det er den derre teite svindelsiden strikkeblogger.no som kommer opp først....Og da ser det ut som om det er deres innlegg. 

Jeg har sagt NEI i mail den 5 februar, og enda så legger de det inn...De kan da ikke lese mailen sin...Sendte også mail til han som eier domene, men han har heller ikke svart.. Jeg syns dette grenser til svindel...så hvis ikke min blogg og alt som har med min blogg å gjøre er fjernet fra de sidene i løpet av noen timer så går jeg videre med dette...Og jeg kommer til å fortsette å skrive negativt om siden.

Her er hele innlegget jeg skrev tidligere i dag..:

og jeg vil kalle det stjeling....

Jeg så at flere strikkere har noe som heter Strikkkeblogger.no i sine blogger...Og jeg tittet på siden, og det så jo så flott ut...Så jeg gjorde en henvendelse om min blogg.

Men etter at jeg hadde sendt henvendelsen så sjekka jeg siden mer ut, og fant ut at hvis bloggen din ligger der behøver ikke de som leser der å besøke din blogg i det hele tatt. Jeg ønsker at mine lesere skal lese bloggen min der bloggen ligger, og ikke på en annes side. Du må lete for å komme ut fra siden og inn i bloggen til personen du vil lese.

Jeg har detaljert statestikk fra Susnet.nu, og ser hvilken nettside de kommer via...Og INGEN -0- har kommet via strikkeblogger.no og inn i min blogg. Hvis du har slik statestikk på din blogg, sjekk om noen har kommet i din blogg via dette. :-)

Jeg sendt derfor en mail og ga beskjed at jeg IKKE ville legges inn hos dem. De siste to dagene har jeg sett at besøket har falt mye i min blogg...og i dag sjekket jeg og da så jeg at de har lagt bloggen min ut...Det syns jeg er veldig merklig at de gjør...Jeg ga beskjed om jeg IKKe ville være med...Leser de ikke mailen sin eller hva slags sytstem er dette.

Eier av strikkeblogger.no er :

Her kan du gjøre ditt eget søk.

[whois.norid.no] Domain Information NORID Handle...............: STR3985D-NORID Domain Name................: strikkeblogger.no Domain Holder Handle.......: FAE10O-NORID Registrar Handle...........: REG42-NORID Legal-c Handle.............: AE2404P-NORID Tech-c Handle..............: DH38R-NORID Name Server Handle.........: NSHY11H-NORID Name Server Handle.........: NSHY46H-NORID Name Server Handle.........: NSHY81H-NORID Additional information: Created: 2011-04-18 Last updated: 2012-04-26 NORID Handle...............: FAE10O-NORID Type.......................: organization Name.......................: FIREISLAND Anders-Meyer Eldøy Id Type....................: organization_number Id Number..................: 988220442 Registrar Handle...........: REG42-NORID Post Address...............: Kvernslåttvegen 3 Postal Code................: NO-5239 Postal Area................: Rådal Country....................: NO Phone Number...............: +47.53501909 Fax Number.................: +47.55525001 Email Address..............: andersmeyer@gmail.com Additional information: Created: 2010-10-01 Last updated: 2010-10-01

Han eier også disse domene:

 designmagasinet.no outfits.no strikkeblogger.no

Og han driver i reklame bransjen..

Her er hva som ligger under Designmagasinet.no

Og Outfits.no er parkert hos domeneshop...

 

Hva i alle dager har det med strikking å gjøre, og hvorfor legger de inn hele innlegg, og ikke bare en snutt slik andre steder gjør...Strikkeblogger.no får mange lesere, men vi som ligger der inne får færre...

Men håper at jeg blir fjernet ganske raskt i hvertfall...Hvis ikke kommer jeg til å skrive negative innlegg om Strikkeblogger.no flere ganger.

 

Så viktig å lese hva man melder seg på, og for de som har sånne sider, at de leser mailene sine.

 

 

 

Stikkord:

8 kommentarer

Rabelusken

12.02.2013 kl.17:45

Det er riktig bli sintere ta sats og bit dem i leggen, de tjener penger på sånt, bare ta dem du får lov av av meg

Trulte H

12.02.2013 kl.17:46

Rabelusken: Ja biter i fra meg jeg...gamle damer er ikke så lette å lure...:-)

Rabelusken

12.02.2013 kl.17:49

Hehe, bare vis dem hva du er laget av, det må bli slutt på alt lureriet

Trulte H

12.02.2013 kl.17:51

Rabelusken: Nei er ganske bisk jeg som du ser av profilen min...en surpomp og grinbiter står det vel der hvis jeg ikke husker feil. :-)

Rabelusken

12.02.2013 kl.17:55

Hehe, liker at folk viser sitt sanne jeg

Rabelusken

12.02.2013 kl.18:03

Du skulle vel ikke ha en ide om hva jeg skal gjøre med min et tonn store samling av grønlandsperler, ser du er av den håndarbidende typen

Trulte H

12.02.2013 kl.18:40

Rabelusken: Nei, det aner jeg ikke...Jeg strikker nesten bare jeg...Alt annet er gubbens gebet...Men tror at det er enkelt å få solgt dem hvis du vil slippe unna "dyra" du lager..:-)

Rabelusken

12.02.2013 kl.19:14

Ja kanskje det du

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten