"Prompeloffen" og kompani

Er bare noen bilder av tre av våre ynger pusekatter...Moren er ikke med på bildet. De er alle kasterte, men ikke dorske.

På bildet ser du "Volvo Prompeloff" Han rullet rundt lenge før han kunne gå, har så store puter under potene...Og det andre navnet sier seg vel selv hvor kommer fra...loffen er pga fargen. Han blir vasket av lille Tigerjente Svartpote...Hun har helt svart hud under pelsen, ikke en eneste flekk med lys hud...Til og med under det hvite under haka har svart hud...Merklig.Her er favoritt plassen til Anna Bole Flekken. Hun er en skildpadde, og huden hennes er flerfarget slik som flekkene hennes er. Hun elsker å ligge på dyner, og puter...Og når hun drikke vann fra skål må vi ha den i dusjkabinettet fordi hun må "Tråkke" i gang vannet før hun drikker...Hun har lite hode, men stor kropp...der av navnet Anna Bole. Kroppen ser ut som en ordentlig bolerkropp.Og her er alle tre litt tidligere når de okkuperte plastkassen som julepynte lå i. Der ser du også moren "Frøken Gustav Mahler" titte frem og ser at alt går riktig for seg. Moren er en ordentlig linselus og dukker opp når fotografier skal taes.
2 kommentarer

Blomsterdama

07.02.2013 kl.14:40

Så artige puser, har aldri hatt pus sjøl, jeg har vært et hundemenneske. Siste hunden min døpte jeg for Victor etter presten i Sandviken kirke. Hønene mine fikk navn ettter styrerinnen på sykehjemmet + andre kjente, litt artig, men de likte det ikke.

Trulte H

07.02.2013 kl.14:50

Blomsterdama: Jeg er hundemenneske, men gubben er kattemannen...Men jeg har etter mange år blitt veldig glad i katter, de er noen selvstendige og morsomme dyr...Og veldig kosete...Men det er nok ikke alle katter som er sånn...men våre er det. Og navnene må ha humor...syns det er viktig...like viktig som humor i strikkingen...Humor i hverdagen er et must hos oss. :-) Og likte hønenavna dine...det er jo et privilegium å få ting/dyr eller mennesker oppkalt etter seg. :-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten