LSK pulsvanter med diagram

Disse er laget for lenge siden, og man har ikke lov til å lage slike for å selge dem, men til eget bruk er det lov.  Jeg la de ut i konkurranse som Sparkjøp og Gjesdal har og fikk da spørsmål om oppskriften så klart. Selv pulsvanten er strikket etter eget hode, og hvis du skal lage et par så ta et par selbuvotter, og bytt ut rosa med logoen...Og strikke en liten vrangbord etter logoen og ved ca 3 cm før ønsket lengde. Fell av.

Diagrammet ga en dame i adminstrasjonen i LSK meg tillatelse til å legge ut i 2007 ca...Husker desverre ikke navnet på henne nå. Det kan kun brukes til privat bruk, og man kan ikke lage pulsvanter for salg.
Stikkord:

2 kommentarer

Blomsterdamen

04.02.2013 kl.13:23

Stilig, blir vel plass til BRANN inni ringen

Trulte H

04.02.2013 kl.13:31

Blomsterdamen: Nei tror ikke det...Men du kan jo bruke det som utgangspunkt å legge inn brann i steden...men vet at det ligger brannlogo ute et eller annet sted også...bare ta et google søk..
Forresten ble jeg ganske kvalm når jeg strikket disse egentlig for laget mitt er RBK...:-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten