Prinsippløs Hakkekylling

Eller det er vel egentlig jeg som har brutt mine prinsipper...Jeg driver å strikker en Hakkekylling som skal ha vin i magen...

Og lurer veldig på om noen kan måle bunn på en ferdig tova høne...?

Samtidig driver jeg å tester ut for å prøve ut vrangmasker, men får de ikke til å bli til vridde masker unsett hvor mye jeg prøver...Joda jeg får til å vri rett masken så den blir vidd, men ikke noe automatikk i det...Har tatt bilder, og skriver noe mer om dette under teknikk senere.

Det er denne karen her som skal forstørres opp til å klare å ha en hel pose med vin i magen...Driver med bunn nå.

 

Og den blir litt ujevn fordi jeg har prøvd ut forskjellige teknikker. Men samme hvor mange ganger jeg prøver så blir mine vrangmasker helt vanlig rette når jeg skal strikke de rette. Skal jeg vri dem, må beina krysses...Jeg passer alltid på å ikke krysse beina når jeg skal ha rett masker, eller vrangmasker...Dvs at jeg alltid stikker mellom høyre og venstre bein. Når jeg skal vir, så finner jeg først ut hvilken vei jeg skal vri masken, og så tar jeg og krysser beina slik at det blir vridd den veien jeg ønsker. Dette gjelder både høyre og venstrevridd maske. Som oftest så vrir jeg slik at det høyre beine kommer over det venstre..

Legger inn bilde, men uten særlige kommentarer til dem nå. Må ha litt mer tid for å få det ned på pariet, det å skrive innlegg tar ganske mye tid pga dysleksien min. Skal se hva jeg får til i morgen. :-) Ser at bilde nr 3 skulle vært nr. 1...Men håper de som vil forstår alikevel..:-)
Stikkord:

Én kommentar

Blomsterdamen

30.01.2013 kl.17:52

Haha, heldige hakkekylling

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten