Livlinje

hadde jeg ikke i dag...og det var noe dritt.

Men jeg løste det greit med å bruke denne metoden.


Måtte rekke opp fordi det ble for stort...måtte ned til fellingen for å ta hver tredje maske bort ikke hver fjerde som jeg hadde gjort.


Her ser det ut som de går litt i hytt å pine med det er fordi jeg setter pinnen inn i den omgangen jeg felt i. Plukker opp masken fra "første bein". Passer på at jeg får med alle. Jeg brukte samme pinne som jeg strikket med. dro den ut, og stakk den inn i omgangen som jeg skal rekke opp til.


Her over er det fedig rekt opp, og en livlije settes på plass..man vet aldri når man må rekke opp så lenge man ikke bruker mønster...

 

2 kommentarer

Hobbystua

29.01.2013 kl.00:12

Du har mange flotte måter og løse strikkeproblematikken på,,og slikt har jeg aldri tenkt på og gjøre selv. For det hender jeg må rekke opp også når en gjør en feil eller to:) Smarte triks har du lært deg i årenes løp:))

Trulte H

29.01.2013 kl.11:30

Hobbystua: Tusen takk...Jeg lærte meg det når jeg strikket duker for mange år siden, det var jo umulig å rekke opp hvis man ikke hadde en sånn livlinje..så glemte jeg det i mange år...og tenkte vel egentlig at det bare var teit og jeg som gjorde det, og så leste jeg om det på et eller annet sted, og startet å bruke det igjen...Bruker det ofte på ting som er store og mye vanskelig mønster...men skal bli flinkere til å huske også på barnetøy med lite eller intet mønster også...for det er så lettvint å rekke opp hvis det blir feil.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten