Hundene ferdig...

på kjolen, Og ble fornøyd, men syns det gikk sakte. Det er pga lange sprang, og "tvinning" med bomullsgarn ikke var enkelt. Ull er elastisk og "fløffy", dette garnet derimot strekker seg ikke en mm engang. Men det er et nydelig garn å strikke av, og holder seg godt i vask etter vask. Mandarin Petit fra Sandenes garn.  Strikket på pinne 2,5 og ca 27/28 masker pr 10 cm.

Design og mønsteret på kjolen er mitt eget, og jeg har strikket en jakke etter samme mønsterdiagram tidligere.  Den jakka har hjerter midt bak der hundene står rompe mot rompe...Denne har hjerter i mellom snutene i front. 
Stikkord:

3 kommentarer

Fru Stussli

25.01.2013 kl.14:12

Denne ble kjempefin! Har heklet en sommerkjole med dette garnet. Det ble veldig bra til slutt :-)

Trulte H

25.01.2013 kl.14:39

Bente og Lars O: Tusen takk. Ja det garnet er godt og dyrt....Men til barnebarnet velger jeg det beste...Syns det meste av annet bomullsgarn er så hardt til baby/barnetøy.

lilletrollesin

08.02.2013 kl.14:19

Var kjempe fint ;)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten