Setesdalsdress

Jeg strikker mye rart, og ofte av eget design eller redesign. Men av og til må jeg krype til korset og strikke etter oppskrift. Denne dressen til lille Tilde er strikket etter oppskrift i Sandnes Klassisk 0-4 år, modell 15.  Den er strikket i Rubin fra Sparkjøp, og er i størrelse 2 år i omgkrets + litt lengere bole, ben og ermer, for mitt lille barnebarn er en lang søt frøken. :-)  Strikke på pinne 3 og med en strikkefasthet som er 23/24 masker på 10 cm.  Strikket frem og tilbake og sydd sammen for hånd.

S

Det er "gubben" som har hengt den opp, og tatt bilde...:-) Men man ser jo godt hva det. Garnet var godt å strikke med, og det gikk fort. Men litt kjedelig å strikke etter andres oppskrifter syns jeg.

Stikkord:

8 kommentarer

Grete

24.01.2013 kl.17:59

Den var søt da :)) flinke du !

Trulte H

24.01.2013 kl.18:04

Sirdalsrypa: Ja syns den ble fin, men litt kjedelig å strikke..Men svigerdatter ønsket seg en slik dress, og da sa jeg at jeg kunne strikke en. :-)

Hobbystua

24.01.2013 kl.20:29

Heiann:) Nydelig dress du har strikket,,og for deg er det nok uvant og bruke mønster ettersom du er fantastisk flink til og ordne slikt på egen hånd:) Men noen ganger så er nok en oppskrift god og ha i bakhånden:)

Trulte H

25.01.2013 kl.11:58

Hobbystua: Tusen takk. Ja det er ofte greit å ha en grunnoppskrift i bakhånd slik at man får mål og størrelse riktig når man strikker på frihånd også...Men syns det er sååå kjedelig å strikke det alle andre strikker, og når man strikker etter oppskrift så blir det jo likt alle andres. :-)

Det Lilla Huset i Skogen

25.01.2013 kl.12:42

Så fin den var. Den kommer nok til å bli godt brukt, særlig i disse kalde tider. Har sånn til mine to minste, bare i to delt. Synes de er så kjekke. :-)

Trulte H

25.01.2013 kl.13:17

Det Lilla Huset i Skogen: Personlig så syns jeg det er kjekkere med todelt, men etter hva jeg forstod så ønsket svigerdatteren seg hel dress...så da ble det hel. :-)

25.01.2013 kl.23:29

Kjempeflott dress :) og masse andre fine strikketøy på bloggen din gjør at jeg får lyst å begynne å strikke igjen. Akkurat nå har jeg gått over til søm, sydilla på vesker :)

Trulte H

26.01.2013 kl.11:02

Anonym: Tusen takk. Koselig å høre at man har vekket strikkelysten hos en..:-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten