Hundekjole

Eller kanskje ikke. Jeg har funnet fram diagrammet til jakka jeg strikket til svigerdatter i høst. Og prøver meg frem litt på en liten kjole.

Flere ting jeg er usikker på bl.a om fargene går sammen. Det er litt feil farge på bildet her ser det ut for. Riktig farge er Mandarin Petit 5212  lys lilla, og lys gul 2003. Den gule er riktig på bildet men ikke den lys lilla. . Fra Sandnes garn.

http://www.sandnesgarn.no/images/webshop/7E/mandarin-petit_212_thumb.jpg

Mønsteret som skal være på denne er fra denne jakken.

Det er ganske mye jobb å regne om fra en stor jakke til en liten pikekjole...Så er veldig spent på om det blir pent.  Vrangborden er diamantvrangbord.

2 kommentarer

MammaSera

21.01.2013 kl.21:46

Jeg liker å strikke men jeg er ikke så veldig flink. Jeg syns du har en veldig fin blogg og jeg håper at jeg vil lære å strikke andre ting enn bare sjerf :)

Trulte H

22.01.2013 kl.11:59

MammaSera: Vanskelig å råde deg til annet enn å prøve på noe annet enn skjerf...Har tenkt å skrive et innlegg om gode start oppskrifter i bloggen en eller annen dag...Kanskje i løpet av uken...Så følg med. Tar en titt i bloggen din nå også. :-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten