Da er elendighet fra i går rettet opp

Rekte opp i går kveld. Og la opp på tynnere pinner nr.4....Og strikket diamantvrangbord isteden for riller nederst. (plagget er forsatt etter en ide fra en strikkebok fra 1932.) Har nå ca 6 cm igjen før ermhullene tror jeg da...Garnet er Nepal, pinne 4 og 19 masker er 10 cm...:-) Og nå er det pinner som jeg klarer å strikke med uten å få vondt. Og garnet er kjempegodt å strikke av...Kanskje det blir mer strikk av det hvis jeg finner noe som det passer til senere også.

Stikkord:

2 kommentarer

Hekleri og Ra

18.01.2013 kl.17:29

Hvordan strikker du diamant-vrangbord?

Ser veldig bra ut :-)

Trulte H

18.01.2013 kl.17:39

Hekleri og Ra: 1rett og 1vrang på første pinne, rett på pinne nr 2...Gjenta disse to pinnene. Jeg strikket den rette vridd.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten