LSK-pose

Og dette innlegget har strikkeblogger.no stjålet og når du søker på det så havner du på siden deres...:-)

En pose som jeg strikket for en god stund siden, men den er jo gul...og det er snart påske. Jeg er jo ikke LSK fan, men det er min svigerdatter derfor har denne posen LSK logo bak...:-)

Når mitt lille barnebarn kom, så glemte jeg å ta bilde av posen med knapper og annet smått som må gjøres før den var helt ferdig...Så har ikke annet en disse bildene.Den er strikket etter en ide fra en bok fra sent 1950-tall...Og strikket i dobbel viking babyull. Hetten er laget etter eget hode, men tittet på flere hetter i oppskrifter før jeg kom fram til min variant.

Området hvor det skulle syes maskesting er glattstrikk. LSK logoen ligger i innlegget om LSK-pulsvanter

Med maskesting bak på ryggen slet jeg masse med til jeg kom over denne plansjen på nett. ...Jeg har ikke stjålet bildene men lagt de inn som link...:-) Anbefaler på det sterkeste at man besøker den siden for de har svar på det meste.  Familie journalen Danmark.

Billede til trin 1

Billede til trin 2

Billede til trin 3

Billede til trin 4

 

Stikkord:

6 kommentarer

Jegda

11.02.2013 kl.21:11

Så kul! Kjempestilig!

Blomsterdama

11.02.2013 kl.22:01

Festlig

Fru Stussli

12.02.2013 kl.06:32

Den var kjempesøt. Feil fotballag, men veldig søt pose! Min mor strikket supporterutstyr til lillejenta mi da hun var baby. Nå har dette vært på en bamse som har vært maskott når hun selv har spilt kamper.

Kjempefine strikkegaver som gleder leeeeenge!

Trulte H

12.02.2013 kl.11:29

Jegda: Tusen takk.

Trulte H

12.02.2013 kl.11:29

Blomsterdama: Tusen takk

Trulte H

12.02.2013 kl.11:31

Bente og Lars O: Ja feil lag er jeg enig i...:-) Og jeg var nok rett og slett litt småkvalm når jeg lagde den...Men hva gjør man ikke for svigerdatter som er LSK supporter...::-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten