Hva kommer nå?

Lekestue...Nei. Jeg trenger hjelp og tips til hva jeg skal ha videre på dette plagget som skal bli noe til en på ca 1 år....Dette plagget ble til fordi jeg hadde lyst til å leke med dominant og ikke dominant farge. Og bytte på litt på det for å få frem mønster efekter.

Mønsteret er åtteblarosa, og litt lek med dominant og ikke dominant farge. Den nederste raden er strikket med grå dom dominant, den øverste med bunnfargen som dominant...(dvs at på første mønster kaster jeg bunnfargen, og på den øverste kaster jeg mønsterfargen.

Men det jeg egentlig trenger litt tips på er om jeg skal ha flere slike åttebladsroser, eller om jeg skal ta ensfarget et stykke. Eller om det er noe annet som kan passe inn.  Noen som har tips?

Stikkord:

2 kommentarer

iina

15.01.2013 kl.19:11

Beklager å måtte skuffe deg, men jeg har liksom ikke noen gode forslag å komme med. Skulle bare si at dette var da liddelig pent :) Keep up the good work!

Trulte H

15.01.2013 kl.19:47

iina: Tusen takk. Har strikket ensfarget et godt stykke videre og ser ut som det blir fint...Blir kanskje et nytt bilde i morgen...:-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten