Hundejakke

Eget design.

Under her er nærbilde av mønstereret. Og tror det er så tydlig at du kan tegne av det. Skal legge ut diagram senere men må få det over på rutepapir igjen. Hundene står snute mot snute midt bak, med et hjerte under snuten.
4 kommentarer

Fru Stussli

13.01.2013 kl.10:35

Denne var kjempefin! Du verden så flink du er :-)))

Trulte H

13.01.2013 kl.10:51

Bente og Lars O: Tusen takk...mener selv at jeg ikke er spesielt flink, men må ha noe å holde på med når kroppen ikke lenger er helt som den var...Før "fløy" jeg i skauen hver eneste helg....Så ble det pub hver helg...Nå er det strikking...og andre hobbyer om vinteren, om sommeren litt havhttp://blogsoft.no/index.bd?fa=comm.list#earbeid så langt jeg orker. :-)

Fru Stussli

13.01.2013 kl.10:57

Tror du undervurderer deg selv litt her :-D

Vinteren er hard for min kropp også, så da er det håndarbeid som redder dagene. Og 18 minus som i dag er IKKE bra!

Ha en strålende søndag :-)

13.01.2013 kl.15:58

Veldig flott :-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten