Rødhette og Ulven Oppskrift

Plutselig fant jeg en link til min gamle oppskriftsblogg på denne luen. Så tenkte at jeg kunne legge inn oppskriften her også. :-)

Rødhette og Ulven voksenutgave diagram

Her spørs det litt hvor tykt garn man velger, diagrammet er delelig med 24 dvs at hvis du må ha 4 damer så er det 96 masker, på den store luen min strikket av superwash av typen 23 masker er 10 cm er det 5 damer og dvs 120 m. Strikker du med tynne pinner og tynt garn så blir det 6 damer og 144 masker,. Og luen er strikket med innbrett. Dvs at jeg legger opp maskeantallet som jeg må ha og strikker mellom 5 og 10 cm glattstrikk. (passer på at den blir dobbel over ørene.)Spiralen er strikket over 5 svarte og 5 røde som forskyver selg sidelengs slik at det blir en spiral Samtidig feller man slik at spiralen blir smalere og smalere oppover. Hvis man forstørrer bilde av lua ser man hvordan fargefeltene blir smalere oppover. 

Eller du kan velge en annen type felling som du liker best.

 Diagrammet kan brukes på luer, votter, og gensere, bare fantasien setter grenser....

 

Kan lastes ned her i en større versjon.

Ble publisert første gang 21 februar 2008 på www.trulte.com

Hvis du bruker diagrammet så referer til meg og denne bloggen. Du kan ikke bruke diagrammet for produsere luer, vanter og andre ting for salg uten tillatelse fra oss, men du kan strikke til deg selv og gi bort gaver.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten