Setesdalstunika


Denne er strikket etter oppskrift i Sandnes barn Klassisk. Bildet er litt dårlig desverre, men den var en gave til min gode venninne som når hun er på besøk kjører meg hit og dit. Nå er det ikke hun som skal bruke den selv da, men et av hennes barnebarn. :-)

Men i og med at jeg prøver å blogge alt jeg har laget så må den også ut. :-)

Ellers var det jo egenlig Telemarkskofta som skulle blogges i dag...men den har vært en maske frem og to tilbake...og jammen fortsetter det når jeg monterer også...En erm på, en erm av...Så det er bare å gå tilbake til påsying av erm igjen...kanskje kommer den i morgen...:-)

4 kommentarer

Hobbystua

10.01.2013 kl.23:10

Denne kjolen var nydelig,,og du bruker flotte farger du også. Er så deilig og se friske klare farger bli brukt,,er desverre så mye grått og svart og se rundt hos mange bloggere:) Er glad i farger som du sikkert har skjønt. Så lille tulla vil nok bli fin i denne:)

Trulte H

11.01.2013 kl.09:32

Hobbystua: Tusen takk, Enig med det å bruke farger, er verden er så grå så fint å bruke litt farge på andre ting. :-)

iina

11.01.2013 kl.16:49

Lekker :)

Trulte H

11.01.2013 kl.17:26

iina: Tusen takk.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten