Marius eller

ikke? Jeg velger å IKKE kalle den for Marius men heller Tunika med deler av Setesdalsmønster på. Grunn? Jo, det er på grunn av fargene, og at fasongen på kjolen er mitt design og ingen andres. Og jeg vil ikke bli "hengt" av "Mariuspolitiet" for at jeg har "kødda" med oppskriften....:-)  Den er håndstrikket av meg og er ikke for salg. Mulig at jeg legger ut oppskrift etter hvert, men ikke diagrammet da det lett kan finnes på nett. ;-) Og når sant skal sies så er jo også Marius en avart av Setesdalsmønstertradisjonen.

Denne rett under er den endelig versjonen, men første versjon ligger lenger ned, og ble rekt opp for å lage den endelige versjonen. Så det har vært en del jobb med den ja. Det er ofte slik jeg jobber når jeg lager mine "modeler".  Sjelden jeg bruker oppskrift, og hvis jeg bruker så blir ofte ikke det jeg vil ut fra oppskriften...(noen unntakk er det jo)Denne under var ikke vellykket så den ble rekt opp nesten helt ned til mønsteret og strikket opp uten innsving og viere i halsen. På den endelige versjonen er det oppbrett, og ikke perlestrikk også. 
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten