Inspeksjon av grytekluter

som svigermor til sønnen min har strikket til oss. Og bilder av barnebarnet i full julestas.Kjolen har jeg strikket og den er eget design. Du kan lese mer om hvor ideen er hentet fra i dette innlegget. Jeg kommer nok til å prøve å få noe ned på papiret om denne kjolen i god tid før neste jul tenker jeg....

Vi hadde full juleaften i går med unntak av julematen, og det var så koselig med elgstek og masse pakker. Nå hadde jo lille Tulla også fått et par pakker på selve julaften også fra oss da...Har jo bare et barnebarn og da blir det nok kanskje litt for mye gaver...men moro og koselig var det.

Teppet hun sitter på er gammelt, det er sydd av meg på 80-tallet...og passer ikke på vegg, men passet perfekt som sitte underlag for en liten Frøken.

Så stor var "Hello Kitty" bilen jeg fikk av bestemor(farmor) og bestefar F.Her driver bestefar F og Tulla og rydder i DVD...var ikke alt som falt i smak.

Og her er man litt betenkt fordi dukka som jeg ga skrek hele tiden...:-)

 

Og til slutt pusen som i dag måtte ha en inspeksjon av de flotte gryteklutene som vi fikk til jul...For et pirk. Flotte kattepuser på begge sider...det er sånt som jeg ikke orker å strikke...Tusen takk Evy.(Bare sånn til opplysning til slutt så er faren spurt før bildene er lagt ut. )

13 kommentarer

Hobbystua

01.01.2013 kl.17:26

Godt nytt år:) Hun er jo så vakker den lille tulla Deres,,og for en nydelig kjole du har strikket. Kan skjønne at kvelden ble veldig koselig med mange pakker og en skrikende dukke som sikkert var litt skummel til og begynne med for tulla:) Flotte pusegrytekluter du fikk,og er godt at den store pusen sjekker at mønsteret er riktig strikket:) Ha en fortsatt koselig start på året:))

Trulte H

01.01.2013 kl.17:59

Hobbystua: Tusen takk. Er veldig fornøyd med den kjolen. Og selvfølgelig må pusemor sjekke at alt er riktig. hehe

01.01.2013 kl.19:14

Flott kjole du har strikket.

Det var noen fine grytekluter du har fått :)

trollemorsverden

01.01.2013 kl.19:34

Godt nyttår. Koselig å se veslejenta i den flott kjolen du har laget. Kjekt å se at pusen har sansen for godt håndarbeid. Flotte grytekluter.

Trulte H

01.01.2013 kl.19:56

trollemorsverden: Tusen takk.

Trulte H

01.01.2013 kl.19:59

trollemorsverden: Og godt nytt år til deg også. :-)
Hei: Måtte bare prøve å se om jeg har klart å fikse adressen. Kjedelig å havne langt ut i det blå, vet du... Ha ha

02.01.2013 kl.02:22

Hei og godt nytt år til dere. Veldig betryggende at pusen sjekket så nøye at arbeidet var riktig utført,håper det ble godkjent da:-) Tenker nok dere koste dere med lilletulla, hun blir jo bare goere og goere synes jeg hvertfall,morsomt nå når det skjer så mye i utviklingen også. Kjempefin i den røde julekjolen var hun den lille dokka vår:-)

Trulte H

02.01.2013 kl.09:06

Nei var fortsatt ikke mulig å komme til din blogg via linken...:-)

Trulte H

02.01.2013 kl.09:11

Anonym: Ja, pusen er strikkesjekker på mine ting også...alt må sjekkes...

trollemorsverden

02.01.2013 kl.10:23

Hm, rart at jeg ikke får det til. Men jeg får svar på kommentarene.

Trulte H

02.01.2013 kl.10:28

trollemorsverden: Rart. Når jeg trykker på linken så står det "http://www.http.no//trollemorsverden.blogg.no/" i nettleseren min...så du må fjerne www tenker jeg...Hos de andre linkene under her så er www borte. Men det går jo bra når du får beskjed om at jeg eller andre har svart da. :-)

Trulte H

02.01.2013 kl.12:10

trollemorsverden: Nå står det http//trollemorsverden.blogg.no/ min nettleser...så nå er www borte men mangler : når jeg trykker direkte fra kommentarlinken din. :-) Prøv å skriv bare trollemorsverden.blogg.no på bloggadressen din, kanskje kommentarfeltet legger til http selv...jeg har nemlig bare skrevet adressen uten http først.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten