Enkle nisser som er laget på en time eller to.

Blogging har det vært lite av i det siste. Men i og med at jeg så at nettavisen hadde tatt over blogg.no så tittet jeg inn på min gamle blogg, og så til min forskrekkelse at det var mange som hadde vært inne på oppskriftsbloggen min og tittet på nisseoppskriften min. Fant derfor ut at jeg måtte lage et innlegg her i hovedbloggen også med link til "oppskriften".

 

 

Ønsker de som fortsatt titter inn hos meg selv om det kan ta år mellom innleggene. jeg kan love å blogge mer regelmessig tiden strekker ikke til....Strikkingen tar nesten all tid. Blogging går i rykk og napp, og de siste årene har det vel vart mest ikke noe blogging. Men plutselig kommer lysten tilbake....God jul til alle.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten