Ballevarmer?

 

Vel neida det er nok en eplebeskytter.

 

 

Denne er et bidrag til en oppskriftsalong i en Facebookgruppe. Oppskriften vil jeg ikke publisere før alongen er ferdig ut i mars en gang. Denne saken er også deltager i fargealongen på DinHobby's forum.

 

Ellers sliter jeg med en totalt ubrukelig pc, og det blir ingen ny før ut i mars. Så bær over med at jeg ikke får skrevet kommentarer til alle dere som stikker innom mine blogger. I dag har jeg hatt 5 restart før jeg i heletatt fikk jobbet med bilder. Jeg lover å komme sterkere tilbake både med kommentarer og oppskrifter jeg har på vent når ny pc er i hus.

Stikkord:

3 kommentarer

Jorunn

24.01.2011 kl.12:13

Men "fotomodellen" kunne vel kanskje trengt en ballevarmer..? Han ser nå svært så "forfrossen" ut syntes jeg...he he

Men eplebeskytteren var riktig fin den.

Trulte H

24.01.2011 kl.20:53

Jorunn:

Ja, han er nysminket før fotografering. hehe

Lisbeth

02.02.2011 kl.22:50

Ha ha.. Det må ganske store baller til for å fylle disse flotte varmerene du, hadde jo blitt veldig søte med dusk.. hehehehe.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten