Fargealong

bildet er lånt fra http://www.in-shop.no/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=66091

Fant denne alongen ved å lese Irene-w sin blogg. Og muligens det gikk opp et lys, i hvertfall fant ut at jeg ville være med. For januar har jeg deltatt med dette lille bokmerket.

Alongen er åpen for alle medlemmer, og "alle" hobbyer.  "DinHobby" er lite koselig lukket forum der du finner nesten alle hobbyer som man kan drive med, jeg nevner bare noen her: kaker, strikking, hekling, brodering, og papirhobby. Trykk på bildet under for å gå til forumet.

For de som allerede er medlem kan man gå til denne tråden for påmelding.

Alongen går over et helt år, og for å være med på trekningen av en premie må man levere bidrag for alle mnd. Påmelding og levering av første bidrag senest 31. januar 2011. For de som ikke vet hva en along er så betyr det at man gjør noe sammen, og i en fargealong er det fargene som er fellestegnet. Og i og med denne går over 12 mnd, så er det 12 hovedfarger (for oss "strikkere" bunnfarge) som gitt. En pr mnd.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten