Enda en MOEBIUS (Mulighetenes plagg.)

Denne er så enkel å strikke at selv far klarer det......

Denne er litt videre men smalere en den forrige. Den er i rillestrikk, og har noen "huller" mot kantene. En slik Moebius kan brukes som skjerf, lue, og sjal.

Strikket rillestrikk ( en omgang rett, en omgang vrang) en god stund, men mot slutten valgte jeg og legge inn mine favoritt "hull". Denne gangen valgte jeg noen som hadde rapport som var delelig med 10.

Jeg strikket 6 hull i høyden. De blir forskjøvet på en måte, og det er to masker som aldri "deltar" i hullene

 

En foreløpig beskrivelse av hvordan jeg gjør det kan du lese i Hobbybloggen min.

Stikkord:

6 kommentarer

Greta

04.01.2011 kl.19:01

Flott møbius. fine farger. Greie plagg der der ja. skal som sagt strikke fleire slike når eg får tak i meir garn av rett sort. Håper du får ein aften og ei god uke

Ann Karin

04.01.2011 kl.19:19

Fine MOEBIUSAR du har laga. Kjempe kjekke for oss så ikke lige å gå me lue. ; ))

Jorunn

04.01.2011 kl.19:23

Ønsker deg et godt nytt år Trulte!

For en flott moebius du har strikket! Lekre farger... Men at FAR kan klare å strikke en...? Ikke "far" her i huset nei...he he.

Nå er ikke jeg særlig glad i å strikke, så jeg har lenge lurt på å hekle en slik moebius (vanskelig navn...), men jeg har ennå ikke forsøkt meg.

Du nevnte i en kommentar i bloggen min at det var vanlig før å hekle smykker... Det visste jeg virkelig ikke. Jeg har sett på sydamerikanske blogger at noen hekler smykker, og trodde det var rimelig nytt. "Men ingenting er nytt under solen" har jeg hørt, og det er vel kanskje sant...

Trulte H

04.01.2011 kl.20:08

Jorunn:

Joda tror at de fleste "farer" hadde klart det, det er faktisk det letteste jeg noen gang har strikket bare jeg fant ut av hvordan man legger opp. Det er bare å strikke rundt og rundt....Du kan strikke en slik mens du halvsover eller ser på tv...bare bruk en maskemarkør så du vet når du begynner på ny omgang..hehe

Hobbystua

06.01.2011 kl.00:21

Godt nytt år. Nydelige farger du har brukt på garnet,og denne typen skjerf/lue liker jeg også veldig godt. For er ikke tilhenger av luer selv. Men jeg lurer nå på hvordan du strikker dette? Er vel en teknikk med opplegget av masker vil jeg tro,,men finner kanskje ut av det på en eller annen nettside. Flott er det:)) Må du ha en fortsatt fin start på nyåret.

Trulte H

06.01.2011 kl.14:08

Hobbystua:

Det ligger link til hvordan jeg gjorde det i innlegget. Se http://trulte.blogspot.com er hobbybloggen min. Grunn til at jeg bruker den er at blogspot er så mye enklere med bilder og alt slikt. Da har jeg bilder og alt annet samlet på googlekontoen min. Denne gryntebloggen bruker jeg til andre ting enn hobby, og derfor legger jeg kun ut litt av hobbyinnleggene mine her. For å se hele innlegget må man se i hobbybloggen.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten