Langskjerf i Kauni

Først takk for alle besøk i mine blogger, skal snart ta meg en runde og kommentere litt. Men mye annet nå før jul for meg som alle dere andre, og det blir tid til titting men ofte tar jeg meg ikke tid til å kommentere.

Det er nesten bare julegave strikking på meg og derfor ingen oppdateringer med helt nye ting denne gangen. Dette langskjerfet på rundt 4 meter bruker jeg ofte. Jeg strikket det for noen mnd siden, og bruker det nesten som en hijab....Liker så godt å bruke det isteden for lue og skjerf hver for seg.

Mer om skjerfet kan du lese på hobbybloggen, der ligger det også et bilde til.

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten