Fotball - Kastrat(kommentator)Hos oss starter tv-uka på lørdag med fotball....og idag er første kamp kl. 13.45, og Aston Villa-Arsenal.

For alle, til og med katta liker å se fotball på tv, men vi har problemer med de patosfulle kommentatorene på tv2 PL HD. Og da særlig han som høres ut som en kastrat når han med sin bergenske skarrerøst tar den høye C under ALLE kamper han kommenterer.  Og ikke bare en gang, men gjerne hvert 5 min under en kamp. Hvorfor i allverden har de ansatt en slik balleløs mann......Han ødelegger mye av gleden ved å se fotball for oss. Hvis han kommenterer hovedkampen kl.16.00 så ser vi på en av de andre kampene selv om vi egentlig helst vil se hovedkampen med de "store" lagene, for å slippe hans skriking. Men hvis det ikke går noen annen kamp så ser vi på uten lyd...går jo det også, men.....må jo si at jeg savner canal+ sine kommentatorer.  Også studiosendingen før kampene på canal+ var bedre enn Tv2PL sitt.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten