Ja til Gelius og

nei til Kvarme.

Det er en Ap-topp som først sa "Mulla" Kvarme" på Twitter iflg denne artikkelen i VG. Og på mange måter kan jeg være enig med han hvis man med "Mullah" mener mørkemenn som vil kneble alle andre som ikke mener det samme som dem.

Jeg ville nok heller brukt ordet Mørkemann for det er ingen tvil om at Kvarme er med på å ødelegge folkekirka, hvis resultatet av Mørkemannen Kvarmenks teing resulterer i at Gelius blir sparket fra Kirken.

Vi må ha plass til en man som Einar Gelius i den norske kirke. Og etter støttesiden "La Einar Gelius beholde jobben" er det mange som er enig med meg. Nå har ikke jeg noe stort antall lesere men vil gjerne bidrag med det lille jeg kan for å vise min støtte for Gelius.

Hvorfor i all verden virker det som om at en del som kaller seg personlig kristene ikke har underliv, eller sexliv av noen art....Kommer unga med storken fortsatt kanskje?

Dette innlegget er i sin helhet publisert i to av mine blogger som har helt forskjellig lesergrupper.

 

Måtte dessverre sette på kommentarfilter pga et par mørkemenn som ikke klarer å holde seg til saken. Jeg trodde faktisk ikke at Kvammes tilhengere var så ufine i måten å skrive kommentarer på.

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten