Yes, endelig en kommune

som tar fornuftige beslutninger. Iflg denne artikkelen i Dagbladet forsetter portforbudet for unge under 15 år i Drangedal.

Syns at portforbudet ikke bare burde gjelde den kommunen men ALLE kommuner. Unger har ingen ting ute å gjøre etter kl. 22.00. Grunnen til at jeg liker portforbudet har ikke noe med at de reker rundt og gjør ugang...nei det har med barnets sikkerhet å gjøre. Det er mye som kan skje med unger som er ute så sent på kvelden, også her i trygge lille Norge.

Jeg lurer også litt på hvor foreldrene er når de lar ungene reke ute til langt på natt uten tilsyn. Har foreldre genrasjonen blitt for opptatt av sitt eget liv, og tror at unger på 12-15 år klarer seg selv?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten