Nå også som side

på Facebook. Eller ikke meg da, men Kreative Blogger. Jeg startet først opp en gruppe, men den fungerte ikke helt slik grupper gjorde før. Man fikk ikke lenger en linksamling på siden. Og hele poenget med gruppen skulle være at det skulle bli en skryteplass for oss som blogger kaker, strikking, hekling, snekring, decopage osv. Gruppen vil fortsatt være oppe og åpen, men føler at siden fungerer bedre fordi der kommer det en linksamling nederst slik som på grupper før.

 

Syns på mange måter at vi som blogger hobby//håndarbeide osv blir glemt, eller at vi glemmer oss selv. Nesten alle skal ha sin egen side med egne ting på Facebook, og det er mye fint å se.

Men savner å lese blogger, og se all kreativteten som finnes rundt om, Blir ikke helt det samme å se det på Facebook., og det var heller ingen plass hvor vi som IKKE hadde egenside/gruppe kunne legge link til vår kjære blogg uten at vi fikk dårlig samvittighet ovenfor eieren av siden/gruppen.

Vi bloggere er nok en egen rase, og vil heller at folk skal lese bloggen, enn å få en tommel opp på FB på en link som vi poster der. .

Stikkord:

4 kommentarer

Jorunn

13.11.2010 kl.20:47

Ja det ble bedre nå..., som side...

Men det er sant det du sier, så derfor legger jeg ikke ut særlig bilder på facebook. Legger heller ut en link til bloggen...

Trulte

13.11.2010 kl.21:20

Sånn er det med meg også. Er blogger, og liker best å legge ut bildene i bloggen min...Har jo blogget i snart 10 år, så tar tid å venne seg til dette FB styret...

aud47

15.11.2010 kl.13:55

Helt enig med deg,selv om jeg har vært ganske sløv med bloggen min den senere tiden:-)

Trulte

15.11.2010 kl.19:02

Alle har vi jo våre downperioder, og jeg har alltid hatt perioder hvor jeg ikke har blogget. Men så kommer lysten tilbake, og da er jeg blogger i en periode igjen. Syns det er kjekt å ha en side som man kan legge ut link på FB.

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten