Opp og nedturer i

sokkeverden.

 

I går var det sokker fra helvete, nesten, i dag er det bare lutter glede.

 

I utgangspunktet var jeg møkka lei Silja garnet fra Sparkjøp fordi det hele tiden delte seg. Og hadde bestemt meg for at garnet skulle få ligge i plaskassen sin til evig tid. Så fikk jeg et tips fra Greta om at hun alltid strikket Silja garnet med pinne 3 eller 3,5. Jeg hadde alltid brukt 2,5 eller 2, og da delte garnet seg og fliset seg opp. Så med friskt mot begynte jeg med et par for et par dager siden. Og første sokken gikk som en lek på pinner nr 3.

Begynte friskt på sokk nr to, men da begynte elendigheten....noe var feil, og resultatet var at jeg måtte rekker opp den i går formiddag.

 

I dag har jeg blogget litt om oppturen, og hva som var feil, og også lagt inn bilde på hobbybloggen "Alt om Ingenting"

 

Stikkord:

Én kommentar

Greta

12.11.2010 kl.15:46

Hei. så bra at garnet fungerer når du bruker større pinner da. Men pinnestørrelsen hjelper sjelden på mønsteret :). Dei sokkene vert nok kjempestilige skal du sjå. Og så er du så flink å skrive ned oppskrifta også. Eg får ikkje elelr rettere sagt tar emg ikkje tid til å gjere det eg. Har dei berre i hodet. Så når eg vert senil er allting glemt. hehe.

Ha ei fin helg vennen

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten