Det lever sitt eget liv

Strikketøyet mitt altså.

(Innlegget er publisert i sin helhet på hobbybloggen den 8 nov 2010)

I går startet jeg på et lite strikkeprosjekt som skulle bli en strikket utgave av Luer ala Selbu som jeg strikket i januar 2008.  Det var en tovet utgave. Nå skulle jeg strikke en som ikke var tovet, samtidig som jeg lagde oppskriften som jeg har lagt ut på Oppskriftsbloggen. i dag. Men det som skjer når jeg skal strikke noe så går pinnene av seg selv, og "ting" poper opp i hjernen...Og jeg MÅ prøve det med engang. Resultatet ble denne luen:

Åttebladrose

Jeg ble meget fornøyd med lua. Men nå har jo vi vår egen stil, og jeg er fullt klar over at vår stil ikke er lik mange andres.

 

Stikkord:

2 kommentarer

matja

10.11.2010 kl.12:38

Nydelig lue.Ikke farlig at pinnene går av seg selv,når resultatet blir så flott.Ha en flott dag:)

10.11.2010 kl.21:14

Kjempeflott hue!

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten