Naboen vår stjeler

mat.Han er egentlig ganske kjekk men tyvaktig...og vi tror han er "forelsket" i vår lille frøken. Vi kaller han for Tjukken.

Så fort han har mulighet så kommer han inn til oss, først så spiser han. Og hvis vi ikke hører eller ser Tjukken når han sniker seg inn, så går han på do etter maten, der  tisser han så det skvaler i  "potta".

Og hvis han forsatt ikke er oppdaget da så er det opp i en stol i stua for en høneblund. "Gubben" føler seg som Fred Flint for som hovedregel må Tjukken bæres ut...

Når han blir løftet opp blir han en slapptype, og lar seg villig bæres. Og så snart han er ute legger Tjukken seg i en stol på terrassen vår.

Her ligger han sammen med Frøkna:
 

Én kommentar

24.10.2010 kl.20:54

Han veit å kose seg når han får høve til det :-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten