Overfalt av



I dag på vei til... osten i kjøleskapet ble jeg regelrett overfalt av denne ketchuflasken....Det var nesten så strikkehånda gikk i to.

Vi hadde kjøpt en ny stor flaske Heinz, og når vi ryddet ut så satte vi den i den i en hylle i kjøleskapsdøra. Og det gikk bra den dagen, og dagen etter. Men i dag så hadde jeg det travelt, og "rev" opp døra, ut kom flaska som en torpedo, og treffer håndleddet. Så tar den en salto før den lander pent på gulvet.

Det er forsatt litt vondt, men håper det gir seg i snart slik at jeg kan strikke ferdig Pin-Up lue nr. 2.

Ønsker alle en flekkfri og egosentrisk Tirsdag.

Har oppdatert  "Alt og Ingenting" med strikking de siste dagene, og det kommer litt også her senere. Men klarer du ikke vente så ta en titt der.

.

Stikkord:

4 kommentarer

irene-w

19.10.2010 kl.12:33

*he-he* Ja, sånne svære flasker er skikkelig skumle. Har vært borti i sånn selv også :-)

Greta

19.10.2010 kl.13:12

det lønner seg ikkj å ha det fortravelt vet du. det tar som regel lengre tid da :). håper du ikkje vart for mye skadet. Ha ein fortsatt fin dag og hold deg unna kjølskapsdøra

Trulte H

19.10.2010 kl.16:48

Heldigvis er armen alt bedre, var nok ikke annet en slaget som gjorde det rødt og litt vondt. Ingen brudd eller andre skader som sitter i en stund.

mimouna

21.10.2010 kl.00:17

Hehe, Heinz kan være skummel når han ligger i bakhold. Vi har et litt for lite kjøleskap, noe som til tider resulterer i hasardiøs stabling. Så jeg har noe lignende opplevelser jeg også ja. God bedring med armen.

Og så har jeg en ny link til deg: http://emmelines.blogspot.com/2008/01/p-krigsstien.html Ikke la deg lure av alt det pene interiøret hun blogger, denne damen er rå! *ler* Du kan jo starte med denne historien og så jobbe deg videre gjennom "Emmelines mest leste" i høyremargen. Jeg lo nesten på meg brokk!

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten