Savner Bloggrevyen....I går hadde jeg lyst til å ta en bloggrunde mens gubben så på reprise av en landskamp på tv...Men hvor skal  man finne gode blogger nå som bloggrevyen er borte. På blogg.no er det jo nesten bare fjortisblogger som stort sett skriver om hva de spiser, og når de driter. .Det interesserer meg midt i ryggen. Joda vet at det er slike blogger blogg.no tjener penger på, og at disse fjortis bloggerene har en plass i bloggsamfunnet.  Men i dagens bloggsamfunn virker det som det kun er klikkene som teller...for hvert klikke renner pengene inn....

Men hvorfor kan det ikke finnes en liste/pingtjeneste som er mer lik gamle Bloggrevyen. for oss som blogger for moroskyld og som liker å lese gode blogger som er skrevet av folk med andre tanker i hodet enn slanking, mote og sminke.

I min jakt på gode blogger prøvde jeg jo Blogglisten, og Blogurat, men de er ikke så oversiktlige som Bloggrevyen var. Særlig på Blogglisten er det vanskelige å finne annet enn disse fjortisbloggerene.

Husker tilbake til "gamle dager" (jada jeg er gammel) på dagblad-bloggene / vg-bloggene hvor man hadde nick som Rødmix og Snusboksen..Og man hadde gode blogger om samfunn, it/data og politikk, skrevet av rene amatører  men med en skarp penn. Hvor har disse bloggerene blitt av? Og hvis bloggene fortsatt finnes hvor er de?

Jeg vil gjerne starte et "eldreopprør" for å ta tilbake en del av bloggsamfunnet og få tilbake bloggrevyen, eller noe som ligner...

Ønsker alle en flekkfri og egosentrisk torsdag!

Stikkord:

5 kommentarer

Greta

14.10.2010 kl.16:05

Eg legg alle dei bloggene eg liker inn på bloglovin eg. Da får eg opp melding kvar gang alle som legg ut innlegg. Det vil sei at når eg kom at fra ferie, låg det 126 blogginnlegg og venta på meg.eg såg igjennom alle , men alle fikk ikkje kommentar. Syns det er veldig greit.

Trulte

14.10.2010 kl.16:44

Jeg var ikke på jakt etter hobbyblogger, de klarer jeg å finne. Og har en hel haug i feed på "Bloggen alt eller ingenting". Nei var på let etter gode blogger om andre ting enn det. Blogovin liker jeg ikke....syns google sin følger er bedre. Men problemet er å finne de gode bloggene om samfunn, politikk og it.

mimouna

14.10.2010 kl.22:33

Her er en artig blogg: http://sjuskelines.blogspot.com/ Garantert håndarbeidsfri også, hehe.

18.10.2010 kl.09:50

Jeg kjente ikke Bloggrevyen, men kan http://magasin.sonitus.org være verdt å prøve?!

Trulte

18.10.2010 kl.13:39

Tusen takk du ukjente, det var noe slikt jeg var på jakt etter...og så faktisk med engang ett par av de "gamle" bloggene som jeg før leste jevnlig..

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten