Enkle raggsokker med forklaring på tå-opp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disse sokkene er det en stund siden jeg strikket. De ble strikket for at noen ønsket å få min framgangsmåte på tå-opp sokker vår/sommer 2009. Jeg har dysleksi, og klarer nesten  ikke å strikke etter vanlige oppskrifter. Høsten 2008 snakket "alle" om "Tå-opp sokker", og jeg forsto ikke en døyt. Søkte på nettet og fant mange oppskrifter, men alle hadde masse engelske uttrykk og for meg framsto oppskriftene som babbel. Jeg satt meg ned og prøvde meg fram, og resultat ble etterhvert ganske fint syns jeg. Vår/sommer 2009 viste jeg fram "Trultesokken" på div forum, og fikk da forespørsel om hvordan jeg lagde "Tå-opp sokker". Det viste seg at det var flere som slet med å forstå de oppskriftene som var på nettet.  Resultatet av mine forsøk ble til denne fremgangsmåten med bilder ligger her.

Copyright Trulte H.

Stikkord:

2 kommentarer

Greta

12.10.2010 kl.18:19

Flott at du deler oppskrift med oss. eg trur eg held meg til det safe. Sokke grunnoppskrifta min bestemor lærte meg. har prøvd noen andre varianter, men faller bestandig tilbake på den ene.

12.10.2010 kl.18:47

Har aldri prøvd å lage tå opp læste, men har lyst til å prøve det ein gong. Kjekt at du deler oppskrifta med oss :-)

Skriv en ny kommentar

Trulte H

Trulte H

54, Eidskog

Jeg er en nevrotisk grinete middelaldrende dame som heter Jorun men blir kalt Trulte. Jeg er en ordentlig surpomp i tillegg er jeg ensporet, trangsynt, og en smule dyslektisk. Har stort sett alltid et håndarbeide i fanget...Har blogget mer eller mindre uregelmessig siden sept 2001 under navnet: Grynt fra Gyngestolen. Nå har jeg byttet navn på bloggen til: HUSKESTUA samme som på Instagram. Det hender også at Frode M våger seg inn her for å si noe om Fotball eller vise fram det han lager...

bloglovin

Instagram
Bloggurat

Kategorier

Arkiv

Blogglisten